Mondan Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 http://www.class-d.net/ Daca rasfiom bine paginile din linkul de mai sus gasim un mod de face class D f interesant. Ise destul de mic. Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 1, 2010 Partajează Postat Mai 1, 2010 la subiectul Scheme Amplificatoare gasiti o multime de solutii tehnice , profesionale , care trateaza amplificatoarele in clasa D gen Ice Power, Carver , ba chiar VASILE a postat o schema si oferea componentele pentru realizarea practica de catre cei interesati , dar sunt multe amanunte constructive de lamurit , iar calitatea sunetului depinde esential de acestea , oricum domeniul numit clasa D este foarte controversat daca ar fi sa ne luam dupa audiofili ! Link spre comentariu
Mondan Postat Mai 2, 2010 Autor Partajează Postat Mai 2, 2010 Descrierea lui aici: http://www.class-d.net/tech/ Are corectie de eroare atat inainte le filtru LC (a pulsurilor) cat si dupa (a semnalului audio). Ei obtin un THD foarte bun: "THD spectrum analyzer of MCD-300 at 2W 6ohm, THD=0.0035%(-87db) at 1k ,THD=0.0100%(-80db) at 7k ,THD=0.0112%(-79db) at 15k " Descurajant este :"15 Years Experience, offer customs design" , dar sa nu lasam asta. Ei au pe iesire filtru LC trece jos unde L=28uH si C=680nF pentru dif de 6R. Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 :nas:Caracteristicile tehnice ale respectivului amplificator sint postate acolo cu titlu de reclama, pentru ca acea firma sa-si vinda respectivele kituri. Fara schema nu stim despre ce e vorba si nu ne putem da cu parerea despre solutia constructiva aleasa si oportunitatea aplicarii ei. Faptul ca ne arata o schema de ansamblu unde precizeaza ca se utilizeaza o reactie negativa, nu e nimic spectaculos. Pe forum sint deschise mai multe topicuri cu discutii despre amplificatoare in clasa D, unde sint postate scheme si detalii constructive. Link spre comentariu
Yo4You Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 Deja cand am vazut forma triunghiulara mi-am dat seama clar ca is distorsiuni la inalta frecventa deci nu este un amplificator bun. Link spre comentariu
Mondan Postat Mai 3, 2010 Autor Partajează Postat Mai 3, 2010 Mda. Am inteles.Aporpo pentru mishtocari: sa stiti ca nu toti pasionatii "de legat piese" folosesc scheme gasite pe NET cand vor sa isi faca montajele.Ce atat schema? cum ati spus si voi, sunt o gramada de scheme care merg si au fost verificate.Credeti ca eu am timp sa realizez in practica chiar toate schemele care le vad aici pe Elf ?!Nu mai am nevoie de raspunsuri offtopic. Si aporpo de schema, normal ca nu o dau, e ceva comercial ! Ce nu e clar ?! Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 Pai sa fii sanatos , e suficient ca doar tu esti multumit , noi ceilalti , stiam ca Clasa D este un subiect controversat....mult succes pe forum si de acum inainte ! Link spre comentariu
Muzyk_ant Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 sa stii ca intr-o oarecare masura urechea umana este foarte subiectiva cand vine vorba de diferite scule ....amplificatoare , clase...clar ca unele suna mai bine, mai curat, mai deschis ,mai natural etc, dar intervine si filtrul psihologic si conditionarea, asa ca tie o sa-ti placa alt fel de amplificatoare ...probabil Clasa D , nu stiu , si altul o sa-l arunce la gunoi , ideea e ....daca-ti permiti ...sa experimentezi si sa cauti tu sa te convingi ce-ti place...cred ca asta-i cel mai fun ...bafta ! Link spre comentariu
Mondan Postat Mai 11, 2010 Autor Partajează Postat Mai 11, 2010 Da, pana la urma calitatea sunetului este o chestie mai mult subiectiva.As putea sa cumpar o bucata si sa incerc sa ii scot schema, dar deocamdata nu mai sunt asa entuzista cu ampliful asta.Cred ca specificatiile date sunt mai mult cu titlu de reclama si nu ma astept sa fie ceva extraordinar. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum