Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Senzor Hall - cum se folosesc

Postări Recomandate

Salutam,subiectul sper sa nu para banal ; deci:-tip senzor: tip SMD , 1.5x2mm , 4 pini , marcat cu ceva pe o parte .-utilizare: in BLDC-loc de montaj : in interior al unei bobineAm studiat si am constatat ca senzori sint alimentati cu mediu 3V si au doua esiri ; unii au esirile notate cu + si minus ; la alti doar se specifica ca sint 2 esiri .intrebari:a. ce tensiune este pe esiri cind senzorul nu este in cimp magnetic .b. in ce sens evolueaza tensiunea cind senzorii sint in cimp ?c. exista conditie de necesar flux dinamic ? sint functionali in cimp static ?d. conteaza pozitia lor in cimp magnetic ? trebuie ca liile de cimp sa aibe o anumita directie si pozitie ?

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• spinach

1

• gica70

1

Top autori în acest subiect

Salutam,subiectul sper sa nu para banal ; deci:-tip senzor: tip SMD , 1.5x2mm , 4 pini , marcat cu ceva pe o parte .-utilizare: in BLDC-loc de montaj : in interior al unei bobineAm studiat si am constatat ca senzori sint alimentati cu mediu 3V si au doua esiri ; unii au esirile notate cu + si minus ; la alti doar se specifica ca sint 2 esiri .intrebari:a. ce tensiune este pe esiri cind senzorul nu este in cimp magnetic .b. in ce sens evolueaza tensiunea cind senzorii sint in cimp ?c. exista conditie de necesar flux dinamic ? sint functionali in cimp static ?d. conteaza pozitia lor in cimp magnetic ? trebuie ca liile de cimp sa aibe o anumita directie si pozitie ?

Vezi ce cod SMD are si cauta dupa el datasheet-ul. E asa de greu?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări