Vizitator Spiridusu Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Cauta pe google HT-12A si HT-12E si vezi ce-i cu ele.Ma poti ajuta si cu niste scheme, ceva? Ca m-am uitat pe google si nu prea am inteles nimic :( Link spre comentariu
yo9hnf Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 MAMA MASII de google ... http://www.free-circuits.com/circuits/alarms-control-timers/272/4-channel-infrared-remote-relays http://www.rentron.com/Fire-Stick-III.htm Daca mai vrei... Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 era in catalog schema dar unde se gasesc integratele astea ? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 La TME parca se gaseste unul dintre ele, si celalat la Farnell . Pentru Farnell, este trecut pe site-ul lor singurul importator din Romania, importator care aduce piese de orice suma fara nici-un cost in plus. Link spre comentariu
Vizitator Spiridusu Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 Pentru Farnell, este trecut pe site-ul lor singurul importator din Romania, importator care aduce piese de orice suma fara nici-un cost in plus.Eu am vazut pe site ca taxa de livrare este de 5 Euro. Si pe langa asta cica HT12A nu se mai fabrica. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 Intra pe site-ul celor de la Farnell ; cauta sectiunea de distribuitori ; cauta Romania si o sa vezi. Suna la cei din Bucuresti (!). Transportul este gratis. Link spre comentariu
gica70 Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 In primul rand poate nu ai observat, dar acest topic se afla in sectiunea pentru incepatori. In al doilea rand transofmatorul este de la un telefon si scoate curent continuu, probabil ca are vre-o punte redresoare in el.Ai dreptate mai spiridusule si imi cer scuze. Cred ca mai bine ai folosi schema (cu mici modificari) din Automatizari in casa, subiect Oprire hidrofor in caz de inundatie, user The Stressmaker, joi 10 Decembrie 2009. Bafta. Link spre comentariu
Vizitator Spiridusu Postat Mai 8, 2010 Partajează Postat Mai 8, 2010 Ai dreptate mai spiridusule si imi cer scuze. Cred ca mai bine ai folosi schema (cu mici modificari) din Automatizari in casa, subiect Oprire hidrofor in caz de inundatie, user The Stressmaker, joi 10 Decembrie 2009. Bafta.Mersi mult pentru indrumare. Link spre comentariu
Vizitator Spiridusu Postat Mai 10, 2010 Partajează Postat Mai 10, 2010 Am hotarat sa folosesc montajele de mai jos. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o lista de componente. Sa imi zica si mie cineva de ce componente am nevoie, sa nu ma trezesc ca am luat ceva aiure. Link spre comentariu
gica70 Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 Trebuie sa ai mare grija ca frecv. de emisie (data de cristalul de quart) sa fie egala cu cea de receptie (data de tipul, seria disp. optic). Vezi ca sunt mai multe frecvente (in jur de 38kHz) in acest tip de aplicatii. Mai cauta cu Gogu'!. Ai putea incerca la inceput cu partea de receptie iar pt. emisie foloseste o telecomanda uzuala...si ieftina. Spor si reusita. Vad in schema ta un cristal de 455 de..kohmi. Nu stiu ce sa-ti spun altceva. Cu tipurile astea HT nu am lucrat. Vad ca in seria disp. optic apar si cifrele 4602; posibil, deci, sa fie potrivit (460 kHz) cu frecventa emisiei de 455 de kHz. Eu stiu ca aceasta frecventa (455 kHz) este folosita ca frecv. intermediara. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum