Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PCMCIA

Netcrusher

Postări Recomandate

Stiti careva cum sa trag firele de la o placa de retea PCMCIA la RJ45? Am o placa de retea, dar n-am cablul acela care face translatia intre mufa placii si RJ45.

Placa este exact ca aceea din linkul de mai jos, si mie-mi lipseste cablul acela alt si scurt.

LINK

Va multumesc mult.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Netcrusher

2

• LevyB

1

• 1 lună mai târziu...
Vizitator DynoCr

Nimeni nu stie sa ma ajute?

Operatia pe care incerci s-o faci este destul de delicata. Decapsularea Placii de retea pentru a putea lipi firele este o operatie care se poate executa numai intr-un atelier bine dotat. In principiu se poate face treaba asta (eu personal am facut asa ceva) numai ca firele atarna de placa de retea si este cam incomod. Iti trebuie un cablu de calitate, flexibil pentru a nu risca intreruperea vre-unuia.

Eu ti-as recomanda sa cauti pe http://www.ebay.com, poti alege o tara din Europa, ex Marea Britanie sau Irlanda, iar acolo vei gasi oferte pentru astfel de cabluri la preturi derizorii. Nu trebuie decat sa licitezi si sa castigi licitatia. O sa platesti mai mult taxele de transport oricum este foarte rentabil (poate ai noroc si in total poti plati cam 6 EURO). Pentru modalitatile de plata contacteaza-ma pe adresa [email protected].

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări