Muzyk_ant Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 Buna , astept parerile voastre despre amplifu asta , ma rog....doar vizual ca nu aveti cum sa-l ascultati aici , dar poate spune cineva care a folosit kiturile astea olandeze cum si ce parere are despre Clasa D de amplificare. Eu unu il consider unic in felul lui.....sunet curat , reproduce extrem de usor tot ce i se da de "lucru", sound stage foarte generos si nu in ultimul rand economic...da asta prea putin conteaza cred... Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 de ce nu pui un link si cu specificatiile? Link spre comentariu
Muzyk_ant Postat Aprilie 30, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2010 specificatiile se gasesc si la http://www.hypex.nl/ products.....e vorba de ucd180 probabil ca specificatiile din pagina sunt mai bune decat ceea ce vedeti in poze ...nu am pus eu piese de cea mai buna calitate...si oricum mi se par umflate putin si alea din datasheet. oricum daca o luam dupa alea.....thd 0.008 rasp in freq 10hz-50khz factor damping 400, eficienta >92%....par destul de bunicele Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 Pare calumea Cam cat ai dat pe un modul de amplificare? Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 1, 2010 Partajează Postat Mai 1, 2010 Macar daca postai schema, sa avem habar de ce ne dam cu parerea! Link spre comentariu
Muzyk_ant Postat Mai 1, 2010 Autor Partajează Postat Mai 1, 2010 schema ? )).....sincer as vrea sa fac si io rost de ea ...ca io unu nu o sa stau sa o copiez dupa un circuit triplu placat si cu smd-uri problema e ca olandezii astia de la hypex nu trimit si asa ceva . Am luat kit-ul gata asamblat , si se gaseste la www.hypex.nl , impreuna cu alti finali de putere si mare putere ...<2000W Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 Pretul de 60EUR pentru un modul UCD180 - de 90W (scrie la caracteristicile amplificatorului), este cam piperat. Gasesti pe forum mai multe topicuri despre amplificatoare in clasa D. Acesta este un exemplu viewtopic.php?f=5&t=13620 Link spre comentariu
Muzyk_ant Postat Mai 2, 2010 Autor Partajează Postat Mai 2, 2010 posibil ca este cam piperat , sincer toate amplifurile in class D care sunt mai ieftine sunt cu driveri specializati (integrate) si cu finali moss, ucd e integral cu discrete si ia uite ce amplificatoare se vand cu kitu asta si atunci intrebarea ....e piperat pretul de 60 Eur ? http://www.6moons.com/audioreviews/gene ... rence.html Review component retail: $7650 as reviewed Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 ucd e integral cu discrete Si piesele alea cu multe terminale ce sint? Martisoare? Link spre comentariu
Muzyk_ant Postat Mai 2, 2010 Autor Partajează Postat Mai 2, 2010 nu inteleg de ce comparam schema 1Xdriver + 2X moss fet cu martisoarele astea care-s destul de multe dupa cum se vede si probabil ca mai sunt si pe partea cealoalta...ideea e ca sunt amplifuri de 1000X mai bune ,si pana la urma de unde pretu ala de 7000 )).... pt o carcasa de aluminiu si un traf drgut imbracat ? :P Link spre comentariu
Haralambie Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 Pe ce boxe este pus ? Link spre comentariu
danzup Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 Felicitari pentru realizare si sa-l stapanesti sanatos !Imi place carcasa !Cat despre gusturile mele legat de amplificatoare : niciodata nu voi construi eu un amplificator in clasa D ! Link spre comentariu
Muzyk_ant Postat Mai 2, 2010 Autor Partajează Postat Mai 2, 2010 ultima data am ascultat pe niste Waferdale diamond 9.2 , acu nu e pus pe nici o boxa ci intr-un coltz de camera pt ca este certat si sa-i fie rusine lui clasa D fiind ))) Sincer este primu amplif in clasa D , Am realizat si in celelalte clase , ma ref la A si A/B , mai putin B, G , H, T etc Eram curios despre ce e vorba si sincer cel mai bine iti dai seama daca il detii , il testezi , il asculti , il pui pe fel si chip. Daca bine stiu ....era o varianta de Clasa D prin anii 60....cu lampi ) , da tot clasa D Danzup, imi recomanzi un viitor proiect? posibil pe lampi ? pt ca asta o sa fie urmatorul proiect in domeniu de amplificatoare DIY , merci ! (si inca ceva....care ar fii cel mai apreciat amplif , in ce clasa de amplifcare , ce configuratie, ce finali etc ) Link spre comentariu
Haralambie Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 L-ai facut pentru posteritate ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum