K1nderu Postat Septembrie 28, 2014 Partajează Postat Septembrie 28, 2014 Am primit si eu o nvidia 8600GT care arata imaginea neclara cu niste dungi verticale plus patratele roz si scrisuri ciudate,cand am desfacut coolerul pasta era foarte tare,sa fie chipsetul de vina? Ma gandesc ca poate mai are o sansa daca tot am primit-o degeaba,se mai merita? Link spre comentariu
Vizitator Bobo&Osy Postat Septembrie 29, 2014 Partajează Postat Septembrie 29, 2014 La fel am avut si eu pasta pe placa mea. Foarte greu s-a dezlipit radioatorul de cip. In primul rand acea pasta genereaza transferul termic intre cipul placii si radiator/cooler. Pune o pasta termoconductoare noua (daca se poate ceva mai calitativ) si incerca sa vezi cum se comporta placa dupa acea. Pot fi probleme si din cauza temperaturii excesive. Mai poate fi devina si radiatorul sau ventilatorul care raceste placa. Incerca cu programul "CPUID HWMonitor" sa vezi ce temperatura are placa ta video. Ai putea sa o si "arzi" cum am facut eu cu 8500 GT-ul meu, daca schimband pasta termica nu se observa nimic. Link spre comentariu
K1nderu Postat Septembrie 30, 2014 Partajează Postat Septembrie 30, 2014 Am schimbat pasta in ziua care am primit-o si degeaba... Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Octombrie 1, 2014 Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Daca tot ai primit-o degeaba, poti s-o pui la cuptor sau sa incalzesti pastila de siliciu cu ce solutie vrei tu. Tot atat va rezista in orice caz (cateva luni maxim). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum