The Stressmaker Postat Iunie 3, 2010 Partajează Postat Iunie 3, 2010 S-a discutat de oc si low esr. Totusi s-a uitat un lucru. Tensiunea Vcore (tensiunea de alimentare a procesorului,cand faci overclock sigur trebuie sa umbli la ea in plus). Chiar daca se scade frecventa si lasi vcore la fel se va incalzi destul incat sa intre in limitare. Eu recomand, pana la a se schimba condesatori, sa se incerce scaderea tensiunii pana la limita minima la care nu se blocheaza. Link spre comentariu
djmaxx Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 salutare ... aduc la zi subiectul ... doresc sa repar o placa de baza cu proc amd athlon 64x2 am2+ vreau sa va intreb daca e normal sa nu se incalzeasca deloc procesorul chiar daca are tensiunea de alimentare normala 1.4 - 1.6 v .... depinde de celelate componente? memorie, cipset , Cate tensiuni ar trebui pt procesor? Mai bine spus se incalzeste procesorul in gol daca nu are pusa memoria si celelate placi? sau daca e cipsetul ars se mai incalzeste cpu? fiind corect alimentat . multumesc Link spre comentariu
sebi Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 procesorul nu se incalzeste daca nu este alimentat (mufa cu 4 fire-2 negre,2 galben) Link spre comentariu
djmaxx Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 poi tocmai ca este alimentat ... si procesorul este bun.deci ar trebui sa se incalzeasca si daca nuare ram , video etc... Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Ideea este ca procesorul primeste semnalul de clock (FSB) de la "nordbridge" pe care il multiplica intern. Daca "nordbridge" nu primeste semnalul de la cipul PLL sau este defect nici nu trimite semnal de clock mai departe. De unde stii ca este alimentat? AM2 are cam 4-6 linii de vcore individuale in cei aproape 1000 pini (939). Doar probat in alta placa de baza care este buna se poate spune ca este functional. Link spre comentariu
djmaxx Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 procesorul este bun am alta placa si am luat de pe ea si am pus pe asta .... cu toate componentele cpu nu se incalzeste deloc .tensiune pe mosfeturi am .uite aici sa discutat despre problema mea viewtopic.php?f=27&t=97287 maine o sa schimb totti condensi din alimentare cpu si poate si-o reveni ... nustu dar sa ramana cpu rece gheata nustu de la ce. Link spre comentariu
ComponentePc Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Inteleg ca ai o problema, dar te rog frumos incearca sa te exprimi si sa scrii corect gramatical. Incerci sa il copiezi pe "nustu io d-astea" de pe Youtube? Link spre comentariu
djmaxx Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Scuze... tot incerc sa-i dau de cap si nu stiu de unde poate fi. cum por verifica daca nordbrige este bun? de incalzit se incalzeste normal fizic nu prezinta semne de ardere ... de unde se alimentaza ? si ce tensiune ar trebui sa aiba? MULTUMESC Link spre comentariu
sebi Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 sal,ce configuratie este mai exact?placa de bazaprocesorramvideo Link spre comentariu
djmaxx Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Am proc AMD ATHLON 4800 X2 , PLACA VIDEO ATI HD 4350 PCI EXPRES , 2G DDR 2 SURSA 600 WPlaca de baza gigabyte ga-m555-se Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum