bubusmecherul Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 am un tel motorola c385,imei-355296003283319 codat,pe tel mai scrie- telefonica movistar-,si orice cartela bag in el ami spune -contactar servicio proveedor.Cum pot sal decodez,si de ce am nevoie,si ce trebuie sa fac.Va rog baeti cine poate sami fie de ajutor,MULT RESPECT. Link spre comentariu
nascadorel Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 La acest model de telefon nu poate fi calculat codul pe IMEI asa ca trebuie sa mergi la un service CSM. Mai sint ceva programele care pot face acest tip de telefon free daca ai cablu de date si ceva cunostinte in domeniu caci altfel il "omori". Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Aprilie 30, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2010 sti cumva de unde pot lua programul,cablu de date am,ceva cunostinte am.numai programul nul am Link spre comentariu
nascadorel Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 I-al de aici http://rapidshare.com/files/381917049/p ... 3.rar.html daca nu reusesti sa stii caci eu n-am nici o vina, sa faci TP nu este un lucru prea usor. Eu lucrez cu altceva mai evoluat si nu trebuie sa fac TP dar asta este pe bani si costa in jur de 200E,oricum in timpurile mai indepartate facea si eu cu TP la greu. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Aprilie 30, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2010 nui nici o problema o sa incerc.mersi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum