augustin87r Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 Va salut,Azi am dwl de pe torrent PCB wizard. Am facut cateva cablaje cu el,dar nu imi place pt ca are galeria saraca, are doua cateva simboluri. Ii lipsesc de ex filtrele ceramice , tiristorii, condensatoare variabile etc...Exista vreo varianta care sa aiba mai multe piese? Link spre comentariu
dragostalpau Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 pe site-ul producatorului ai cautat ? Link spre comentariu
augustin87r Postat Aprilie 30, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2010 Nu am indraznit sa caut pt ca eu l-am luat de pe torrent, nu l-am platit si nu stiu daca o sa imi inchida softul sau nu...E o idee de incercat...Chair acum intru si va spun... Link spre comentariu
bogdan666 Postat Octombrie 10, 2015 Partajează Postat Octombrie 10, 2015 (editat) Am cautat eu si nu am gasit,scuze ca reinviu acest topic dar si pe mine ma supara ca e sarac, nu pot sa pun un mosfet to247 pentru ca nu are acest pachet, iar eagle e PREA complicat. Editat Octombrie 10, 2015 de bogdan666 Link spre comentariu
maryuss2011 Postat Octombrie 10, 2015 Partajează Postat Octombrie 10, 2015 Am cautat eu si nu am gasit,scuze ca reinviu acest topic dar si pe mine ma supara ca e sarac, nu pot sa pun un mosfet to247 pentru ca nu are acest pachet, iar eagle e PREA complicat. incearca sprint layout e usor de folosit si are o librarie destul de marisoara Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Octombrie 17, 2015 Partajează Postat Octombrie 17, 2015 incearca sprint layout e usor de folosit si are o librarie destul de marisoara Si nu numai, iti poti face cu foarte mare usurinta propriile tale componente de care ai nevoie mai ales daca ai si o foaie de catalog cu dimensiunile fizice ale componentei. Link spre comentariu
Vizitator csl Postat Noiembrie 13, 2015 Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 am o problema un prietem a facut un cablaj in pcb wizard si eu lucrez in eagle cum pot importa cablajul in eagle? Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 30, 2015 Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Si nu numai, iti poti face cu foarte mare usurinta propriile tale componente de care ai nevoie mai ales daca ai si o foaie de catalog cu dimensiunile fizice ale componentei. singura problemă e că trebuie să confrunţi permanent şi personal schema cu cablajul, pentru că nu are de unde să ştie ce schemă faci tu acolo. Eagle deja îţi "leagă" piesele între ele, tu nu ai de făcut decât să rutezi traseele... sau dacă eşti un tip curajos, să foloseşti autoroute! Link spre comentariu
bogdan666 Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 singura problemă e că trebuie să confrunţi permanent şi personal schema cu cablajul, pentru că nu are de unde să ştie ce schemă faci tu acolo. Eagle deja îţi "leagă" piesele între ele, tu nu ai de făcut decât să rutezi traseele... sau dacă eşti un tip curajos, să foloseşti autoroute! Promit ca daca o sa fac o placa de baza pentru un calculator trec la eagle. La nivel de incepator, chiar si mediu sprint layout e intuitiv si foarte simplu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum