Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

parere sursa smps pt amp

Vizitator Aburici

Postări Recomandate

Vizitator Aburici

ce parere aveti de doua surse din astea http://cgi.ebay.it/27V-DC-13A-350W-Regu ... 2559e9b1f3 sa-mi alimenteze un amplificator 2.1 cu 2 module cu lm 3886 si un modul cu tda 7293 (sau 7294) in paralel pentru subwoofer ?

mie mi se par mai destul de economice... 60 euro doua. ar fi mai recomandat sa-mi iau in toroidal? mie mi se par destul de scumpe totoidalele astea.

multumesc anticipat pentru pareri

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Avand in vedere ca nu e sursa PC chinezeasca, dupa cum arata pare ok la puterea aia.Personal daca ar fi sa dau 60 euro pe doua bucati, mai bine mi-as face una care ar da fum la puterea aia si aceasi bani. Si aici ma refer si ca performanta si putere electrica.Ai grija ca la tda7294 iti trebuie tensiune simetrica

Link spre comentariu
Vizitator Aburici

Ai grija ca la tda7294 iti trebuie tensiune simetrica

pai si nu se pot pune doua surse smps impreuna (+ de la una si - de la cealalta) pentru a obtine o tensiune o sursa simetrica

Personal daca ar fi sa dau 60 euro pe doua bucati, mai bine mi-as face una care ar da fum la puterea aia si aceasi bani. Si aici ma refer si ca performanta si putere electrica.

perfect de acord cu tine si mie mi-ar placea sa fac o sursa cu mana mea numai ca nu am gasit o schema relativ usor de facut, bine explicata, cu pcb si mi-e cam frica de nereusita pentru ca nu am experienta in smps :(
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări