djx700 Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Sa gasesc 2 finali si am sa o fac ii dau 2 x 35 continuu si o sa ii pun 10 mii uf pe ramura Link spre comentariu
indy666 Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Am facut si eu jucarioara de dragul electronici, nu e rea, functioneaza!! Am alimentat +-45Vcc in gol si pe sarcina de 8 ohm si-a facut treaba.Spor la mestereala!!! Link spre comentariu
zal Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Cu etajul final în clasă B?De cîte ori văd schema asta îmi aduc aminte de ampliful cu tuburi de neon, ăla de 1 Aprilie. Link spre comentariu
djx700 Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Daca vreti amplificatoare low cost schema asta e cea mai buna solutie Am facut-o si functioneaza bine am alimentat-o la 2 x 33 v in gol dintr-un traf de 40 50 vaRecomand ! o voi alimenta si cu tensiune mai mare sa vad cum se comporta .... Link spre comentariu
Letcon Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Si eu am fost "fermecat" de simplitatea schemei si mai ales de modul cum e desenata,colorata si etc... dar nu am apucat sa o fac practic...dupa ce am citit una alta pe net,am renuntat la idee chiar daca o realizam de dragul artei doar.Oricum nu-i exclus mai ales daca vad ca unii si-au facut curaj si au "alimentat-o". Link spre comentariu
djx700 Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Si un clip cu jucaria ...... http://www.youtube.com/watch?v=x0Bp5XP8 ... e=youtu.be Link spre comentariu
Vizitator cosminfex Postat Februarie 25, 2012 Partajează Postat Februarie 25, 2012 am facuto si eu de dragul electronicii functioneaza dar claritatea lasa mult de dorit Link spre comentariu
djx700 Postat Februarie 25, 2012 Partajează Postat Februarie 25, 2012 mai vrei si claritate? ii tragi un corector si ai rezolvat problema ......... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum