Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

statie 500w

Vizitator dorm_pe_mess

Postări Recomandate

• Răspunsuri 67
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator dorm_pe_mess
:ras: doamne cred ca numai daca se sterge topicul asta .o termina astia cu comentariile.eu nu inteleg de ce va tot bateti capul daca subiectul a fost inkis de mult :rade:bine..uite iam cerut lui sorteh 2 buc DIY400 - 400W/4R..dc? pentru ca am nev de asa ceva..ca sa nu tin subwoferele degeaba..am transformatorul de 480va 2x50 iar prin redresare si filtrare o sa creasca putin spun eu..imi poate spune cineva la ce putere ar putea ajunge?fara sa dau la maxim si sa aud un sunet distorsionat
Link spre comentariu

bine..uite iam cerut lui sorteh 2 buc DIY400 - 400W/4R..dc? pentru ca am nev de asa ceva..ca sa nu tin subwoferele degeaba..am transformatorul de 480va 2x50 iar prin redresare si filtrare o sa creasca putin spun eu..imi poate spune cineva la ce putere ar putea ajunge?fara sa dau la maxim si sa aud un sunet distorsionat

Cu acel traf abea daca poti tine bine un kit.
Link spre comentariu
Vizitator dorm_pe_mess

deocamndata nu am traful necesar pentru kit..dar il voi folosi pe acesta pana cand il voi avea pe cel potrivit

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări