Vizitator dorm_pe_mess Postat Aprilie 29, 2010 Partajează Postat Aprilie 29, 2010 salut am si eu o schema de 500w care a mai fost incercata de vreo 5 ori si a mers..chiar si sub occhii mei ..am incercat sa o fac si eu..dar este o problema..nu ma descurc sa gasesc..+,- pentru iesirea audio pentru boxe si unde sa leg auxiliarele...si nici gnd-ul ma ajuta cineva? Link spre comentariu
89-CEC Postat Aprilie 29, 2010 Partajează Postat Aprilie 29, 2010 ...si nici gnd-ul ma ajuta cineva?probabil ca esti inca somnoros de la atata somn.Trezeste-te si revin-o cu m-ai multe explicatii,schema etc. Link spre comentariu
massacre122 Postat Aprilie 29, 2010 Partajează Postat Aprilie 29, 2010 si unde e schema de care ne vorbiti? Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 Probabil că are nevoie de ajutor la faţa locului, să vină cineva să rezolve. Link spre comentariu
Vizitator dorm_pe_mess Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 http://img30.imageshack.us/i/skemastatie500w.gif/ Link spre comentariu
red93 Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 Dupa tensiunea de alimentare si dupa finalii care sunt scrisi acolo in nici un caz nu are 500w, si pare si extrem de rudimentara.Daca ai alimentarea respectiva te sfatuiesc sa iei o schema de aici de pe elforum (au destule cablaj eventual vezi amplificatorul de 100w al domnului Zal) si refa treaba. Dar inca odata nu spera la 500w la +/-45Volti curent continuu. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 la aia 500W mai taie un zero si apoi vorbim de lucruri reale Link spre comentariu
lorik199 Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 uite o schema de 800 W, sa vezi macar numarul de piese comparativ http://img228.imageshack.us/i/av800ol2.jpg/ cu tensiune de alimentare ceva mai mica si cateva modificari minore scoate 500 W Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 Am impresia că e schema aia turcească cu TIP142/147... oricum e o glumă. Link spre comentariu
lorik199 Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 Am impresia că e schema aia turcească cu TIP142/147......redesenata in paint Link spre comentariu
Vizitator dorm_pe_mess Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 ma bucur ca v-am deschis apetitul la umor..totusi..de 50 w..de 500 de cat o fi.. am auzito si ducea subwoferul meu aproape la maxim..iar de la o distatnta de 4 m de el..imi tremurau pantalonii pe mine.si se audea super fain.in fine credeti ce vreti..totusi are putere..si in final ma ajuta cineva? bine..poate cineva vrea sa o "reediteze in paint" .si sami spuna cum ar trebui sa fie completata daca vreti:)aaa si apropo transformatorul ala..e luat de la alta statie..care se numeste WPA-600PRO cu urmatoarelel detalii:Consumul de energie este de 80 waţi continuu, la 8 ohmi pe canal,Vârful este situat la 180 waţi la 8 ohmi pe canal, 260 watt la 4 ohmi pe canal.spunetim-mi voi ce transformator are..:|poate cu asta imi spuneti ce statie as putea sa fac cu ajutorul lui..vreau ceva sa canta..dar sa nu coste peste 2-3 miliaone..ca eu in statia de care vorbeam investeam 40 lei doar pe piese.multumesc Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 Of, ai multe de recuperat! La un consum de 80W din reţea corespunde o putere de 30-40W cu indulgenţă, semnal sinusoidal, indiferent pe ce sarcină, cu semnal muzical poate fi teoretic dublu, dar de regulă e mai puţin, cam x1,5, depinde cît de mare e trafo, restul pieselor din sursa de alimentare. Adică nu ai cum să scoţi mai mult decît bagi şi mai scazi pierderile. Orice alt amplif ai face cu acel traf vei scoate cel mult aceeaşi putere. Sigur nu e vorba de 800W consum de la reţea? Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 care Wati ? daca vrei sa incepi bine , ia legatura cu SORTEH si orice kit ai alege , dintr-o data in subwooferul tau se va auzi si muzica......uita de gunoiul ala , comunismul a cazut de 20 de ani , e bun doar daca inveti sa lipesti piese pe cablaj ! Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 Ce răi sînteţi, tăiaţi avîntul revoluţionar al tineretului. Link spre comentariu
Vizitator vali1 Postat Mai 1, 2010 Partajează Postat Mai 1, 2010 Jucarii de genul asta se faceau acum 35 de ani la casa pionierilor si soimilor patrei.......la tensiunea aia cu un curent corespunztor pe o sarcina de 4 ohm te poti trezi destul de repede cu focuri de artificii........mai bine opteaza pentru un amplif second sau macar cu un TDA7294 la banii de care dispui. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum