emy_dx Postat Aprilie 29, 2010 Partajează Postat Aprilie 29, 2010 Salutare.Am nevoie de o informatie de la cineva care a mai facut.Si anume:am reparat de curand un regulator de tensiune de motocicleta,si nu stiu cu ce sa umplu spatiul gol din radiator si PCB.Acolo era un adeziv sau silicon casant.Stie cineva ce as putea sa pun acolo?Multumesc, Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Aprilie 29, 2010 Partajează Postat Aprilie 29, 2010 daca nu exista caldura in zona , atunci cea mai ieftina solutie este sa topiti citeva batoane de glue-stick si sa le turnati in incinta...! apoi , le lasati sa se raceasca si totul va fi perfect...! daca exista caldura in zona...atunci , nu prea merge solutia de mai sus...! Link spre comentariu
emy_dx Postat Aprilie 29, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2010 daca exista caldura in zona...atunci , nu prea merge solutia de mai sus...!Nu cred ca merge,pentru ca regulatorul se cam incalzeste.Dar nici nu stiu ce sa pun,trebuie ceva care sa nu corodeze PCB-ul si sa reziste la temperaturi. Link spre comentariu
emy_dx Postat Aprilie 29, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2010 Epoxi.Buna idee.Va multumesc. Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 1, 2010 Partajează Postat Mai 1, 2010 Eu am utilizat Poxipol si s-a comportat foarte bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum