Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Wirpool AWO/D53105 nu mai stoarce

misu ploiesteanu

Postări Recomandate

ma puteti va rog ajuta cu documentatia pentru un wirpool AWO/D 53105 ? am probleme cu stoarcerea si nu stiu de unde sa incep (a iesit din garantie din noiembrie). stoarce doar cind vrea ea, dar in ultima perioada nu mai stoarce deloc in loc de stoarcere roteste la fel ca la spalare...sau daca cineva din zona ploiestiului ma poate ajuta cu depanarea multumesc anticipat,

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misu ploiesteanu

8

• cosmos

4

• cristi_ro

3

• icet

2

Top autori în acest subiect

multumesc pt atasament, am facut testul motorul functioneaza la punctul patru cu viteza mare (1000rot/min).dar cu rufe pe programul selectionat nu a stors. am dat totul afara si am reluat testul, a functionat motorul la turatie maxima... ce se poate face? :speriat

Link spre comentariu

am probleme cu stoarcerea si nu stiu de unde sa incep (a iesit din garantie din noiembrie). stoarce doar cind vrea ea, dar in ultima perioada nu mai stoarce deloc in loc de stoarcere roteste la fel ca la spalare

motorul este de vina.pune altul si se va rezolva problema.
Link spre comentariu

repet; la programul de test motorul a functionat normal la turatie ridicata!deci dupa parerea mea regulatorul turatiei e ok, motorul asemenea, ramine problema comenzii de functionare la turatie mare . cred ca aceasta comanda nu mai pleaca din partea de programator . cine ma poate ajuta cu rescrierea programului?

Link spre comentariu

pai nu mi se pare logic,iata de ce:-motorul functioneaza normal pe viteza mica in ambele sensuri-motorul functioneaza normal la viteza mare in programul de test, dar si la stoarcere atunci cind vrea programatorul(aleator consider eu)ca sa imi dau seama spune-mi niste caracteristici ale infasurarilor sa le masor sau cum il pot diagnostica, am inductor s.a.m.d. . nu imi permit sa il schimb doar sa fac diagnoza, e a mea de acasa...si in alta ordine de idei cred ca ii fac un ciocan si cumpar alta dar cel putin ma racoresc :sparge: ( la pretul motorului), marca de kkt automaticul a mers 20 de ani fara probleme majore

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator dant

pai nu mi se pare logic,iata de ce:-motorul functioneaza normal pe viteza mica in ambele sensuri-motorul functioneaza normal la viteza mare in programul de test, dar si la stoarcere atunci cind vrea programatorul(aleator consider eu)ca sa imi dau seama spune-mi niste caracteristici ale infasurarilor sa le masor sau cum il pot diagnostica, am inductor s.a.m.d. . nu imi permit sa il schimb doar sa fac diagnoza, e a mea de acasa...si in alta ordine de idei cred ca ii fac un ciocan si cumpar alta dar cel putin ma racoresc :sparge: ( la pretul motorului), marca de kkt automaticul a mers 20 de ani fara probleme majore

Suna la un service autorizat. Trebuie o resoftare !
Link spre comentariu
Vizitator dant

Suna la un service autorizat. Trebuie o resoftare !
In eventualitatea in care nu functioneaza, atunci trebuie inlocuit motorul sau daca gasesti separat un tachogenerator. Pret motor aprox. 250 ron.
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator bughi69

S-ar putea sa te dezamagesc, dar am cumparat un AWO 53135 si dupa 2 luni am schimbat-o cu o alta marca din acelasi motiv ca si al tau. Totul este de la al 6-lea simt, aici este problema. Am schimbat la ea, motor, placa, rescris soft.dar functiona doar la proba.

Link spre comentariu

O problema asemanatoare am intilnit mai zilele trecute,masina nu intra in program de stoarcere pentruca nu elimina apa corect am desfacut capacul de la filtru pompei si am constatat ca rotorul pompei se invirtea cind inainte cind inapoi, am controlat bobinajul pompei ,am refacut bucsele,am verificat sa fie in camp , dar simtomul se mentinea ,asa ca am schimbat rotorul pompei si surpriza a inceput sa lucreze corect, practic rotorul este un magnet dar sa intimplat ceva cu acesta de nu mai functiona. Dupa cate am inteles zici ca ai verificat filtrul pompei,dar ai verificat pompa? Asadar desfaci capacul pompei dai masina pe program de stoarcere si te uti la paletii pompei si vezi daca functioneaza corect,asta ca sa nu mai demontezi pompa.Asa ca ideie eu am reprat diverse masini de spalat mai ales industriale la care daca nu elimina apa dupa spalare intra pe avarie automat si afiseaza un cod de eroare specific defectiunei.Verifica pompa si mai vorbim dupa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări