Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut schema pentru GK71 sau 813 se.

felixx

Postări Recomandate

• Răspunsuri 95
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gabrielbecheanu

10

• carageae

10

• zal

7

• THOMAS

4

Top autori în acest subiect

Poate chiar cu atat nu, dar la cum am vazut se-ul ala cu 6S33S ai toate sansele sa vinzi bine asa ceva...Important in primul rand e sa aiba peste 50 kg per monobloc si sa arate foarte bine (eye candy...).Daca si suna bine...te-ai scos! :freaza: Cred ca tot eu ti-am sugerat mai demult, evident la misto, un SE cu lampile alea...Eventual intreaba-l pe d-l Visky daca are pereche la lampa aia de emisie de 1kW ce era expusa la Arad...cu asa ceva cred ca in sfarsit ar fi nevoie de alimentare trifazata...Scuze daca deranjeaza acest post, nu eu am inceput... :jytuiyu desi am spus ca lucrurile au tendinta de a scapa de sub control...Faptul ca nu am primit inca nici o solicitare pentru articolul complet din E.P. ma face sa cred ca nu e nimeni realmente interesat de a construi efectiv asa ceva...adica un SE cu 813.

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...

Sunt hotarit sa fac amplificatorul prezentat in electronique practuque cu final GK71As vrea sa alimentez tubul la maxim 850v/125mA si sa o folosesc in mod UL si trioda printr-un comutator Acum sunt in cautare de condensatori la 500v pentru partea de alimentare. Ceva sfaturi vizavi de tensiune de alimentare?Daca aveti ceva sfaturi legat de acest proiect ar fi interesant de aflatMultumesc

Link spre comentariu

Cauta condensatori la 450v pusi in serie, sunt mai usor de gasit decat aia de 500, altfel gasesti la nemti si de 600v dar nah costa mult. Ideal ar fi ceva cornell dubilier sa nu ai surprize.Alt sfat ar fi izolatii foarte bune, cabluri cu izolatie din silicon, sa fii sigur ca nu vor aparea strapungeri iar traful daca il faci DIY sa fie la urma impregnat in lac/nitrolac. Nu ar strica si o mica protectie la supracurent pe sursa, ceva cu IGBT sau bipolari de HV, sa taie cumva alimentarea, la fel poti folosi si temporizare la start.Ca sa iesi mai ieftin fa 2-3 secundare de tensiuni mai mici, releu in serie si redresezi apoi le inseriezi si protectia poate sa comande releele la nevoie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări