augustin Postat Aprilie 28, 2010 Partajează Postat Aprilie 28, 2010 Salutare am si eu nevoie de ajutorul vostru daca poate cineva sa ma ajute......Vreau sa cumpar acest KIT : http://www.adelaida.ro/product_info.php ... ts_id=4898 Iar 2 butoane din telecomanda vreau sa le folosesc pt a aprinde si stinge un bec...... Intrebarea mea este ...releul sta cuplat doar cat timp tin apasat butonul...daca da CE TREBUIE SA FAC PT A RAMANE APRINS BECUL SI DUPA CE LAS BUTONUL...SI CUM SE STINGE CAND APAS PE CELALALT BUTON? Daca poate cineva sa ma lamureasca....sper ca am fost destul de explicit!!!! Va Multumesc!!!! Link spre comentariu
yo9hnf Postat Aprilie 28, 2010 Partajează Postat Aprilie 28, 2010 Pai normal, daca apesi un buton, releul se anclanseaza. Daca il apesi iar pe acelasi, se opreste. Link spre comentariu
Vizitator Tubulet Postat Aprilie 28, 2010 Partajează Postat Aprilie 28, 2010 te chinui cam mult , la partile de instalatii electrice de apartament nu ma descurc dar tata a facut cu o sonerie de usa cu un releu nu mi-am bagat urechile , dar uite ca functioneaza ! ma refer la soneriile fara fir Link spre comentariu
djdansmart Postat Aprilie 28, 2010 Partajează Postat Aprilie 28, 2010 NU cred ca becul tau sta aprins doar cat tii butonul cuplat..! Are 4 canale..poti comanda 4 device-uri..comanda prin relee deci e simplu de conectat! Probabil apesi 1 data cupleaza(aprinde becul) apesi iar..decupleaza! Ai acolo manul pdf.. Link spre comentariu
Vizitator vdrapaca Postat Aprilie 28, 2010 Partajează Postat Aprilie 28, 2010 NU cred ca becul tau sta aprins doar cat tii butonul cuplat..! Are 4 canale..poti comanda 4 device-uri..comanda prin relee deci e simplu de conectat! Probabil apesi 1 data cupleaza(aprinde becul) apesi iar..decupleaza! Ai acolo manul pdf..Just @djdansmart!Conform RFM cele 4 relee functioneaza in regim monostabil (apesi pe buton se aprinde becul; iei degetul de pe buton, se stinge becul). Dar in acelasi FM pe la pagina 2 din 3, spune ca cele 4 circuite se pot programa ca sa functioneze si in regim bistabil (apesi pe un buton se aprinde becul corespunzator, apesi din nou pe acelasi buton, se stinge becul).In concluzie, fara a citi FM, becurile lucreaza default la fel ca sonieria BAFTA! Link spre comentariu
djdansmart Postat Aprilie 29, 2010 Partajează Postat Aprilie 29, 2010 Eu nu am citit alte detalii de acolo..de asta i-am zis sa citeasca pdf de acolo..Am presupus ca e default in mod bistabil.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum