Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Trafo linii PET-22-39B

ANDRASONI LUCIAN

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ANDRASONI LUCIAN

4

• dosa

1

• zvasile

1

• Toni Marginean

1

Tv-ul meu este QUASAR 2170RFS, procesorul esteTDA9351PS/N3/2/1754 , sursa este cu UC3843 si trVaaful este PET-22-39B ,sa fie compatibil cu HR7950 1/1? Va multumesc.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Am inlocuit PET-22-39B cu FBT7950, insa daca reglez G2-ul ca sa am imagine corecta intra in limitare BCL-ul. Sa fie FBT-ul cu probleme sau televizorul mai are ceva? Va multumesc!

Link spre comentariu
Toni Marginean

Am avut si eu asemenea probleme cu fbt7950, dar cu varianta Hr7950 sau cu trafo Eldor problemele s-au eliminat. Succes!

Link spre comentariu

S-a rezolvat problema, eroarea era in sursa{cand s-s defectat traful s-a facut si sursa varza}, la care rezistenta care pune la masa pinul de sursa al FET-ului final din graba si neatentie in loc de 0,15 ohmi s-a pus 1,5 ohmi si nu prea merge pt. ca valoarea respectiva este critica. Multumesc celor care m-au ajutat! Numai bine si succesuri si vorba unui coleg simpatic de pe forum "va pup brusk" !

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări