Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

crown japan thk 4300 stk 435

Vizitator marc_crauzer

Postări Recomandate

Vizitator marc_crauzer

am un sistem audio de la Crown Japan, model THK 4300,(mai vechi) cu radio integrat, casetofon si pickup. E bazat pe integratul stereo stk 435. Vreau sa il pun in functiune dar placa pe care e finalul(stk-ul) e sparta. Cei de la crown au separat foarte bine pe placi toate functiile aparatului asa ca pe placa pe care e integratul e doar circuitul de amplificare a lui si redresarea. problema e ca bucata sparta e lipsa. ma poate ajuta cineva, macar cu o poza de deasupra(componentele) si a cablajului ca am inteles ca schema e simetrica? va multumesc in prealabil daca are cineva o hardughie pe acasa sau prin magazie/balcon/pod. :d

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

2

• gusti

1

• vio_gl

1

Top autori în acest subiect

Daca te pricepi la electronica, ia datasheetul de la STK si construieste din nou traseele respective. O "poza" cu placa respectiva cred ca e greu sa gasesti. E posibil ca integratul sa fie ars (altfel nu lua cineva bucata aia de placa de acolo). Daca ai timp si vrei poti sa incerci sa il refaci.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări