Vizitator marc_crauzer Postat Aprilie 28, 2010 Partajează Postat Aprilie 28, 2010 am un sistem audio de la Crown Japan, model THK 4300,(mai vechi) cu radio integrat, casetofon si pickup. E bazat pe integratul stereo stk 435. Vreau sa il pun in functiune dar placa pe care e finalul(stk-ul) e sparta. Cei de la crown au separat foarte bine pe placi toate functiile aparatului asa ca pe placa pe care e integratul e doar circuitul de amplificare a lui si redresarea. problema e ca bucata sparta e lipsa. ma poate ajuta cineva, macar cu o poza de deasupra(componentele) si a cablajului ca am inteles ca schema e simetrica? va multumesc in prealabil daca are cineva o hardughie pe acasa sau prin magazie/balcon/pod. Link spre comentariu
vio_gl Postat Aprilie 29, 2010 Partajează Postat Aprilie 29, 2010 uite aici sa te poti inspira http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet- ... TK435.html Link spre comentariu
gusti Postat Aprilie 29, 2010 Partajează Postat Aprilie 29, 2010 Daca te pricepi la electronica, ia datasheetul de la STK si construieste din nou traseele respective. O "poza" cu placa respectiva cred ca e greu sa gasesti. E posibil ca integratul sa fie ars (altfel nu lua cineva bucata aia de placa de acolo). Daca ai timp si vrei poti sa incerci sa il refaci. Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 29, 2010 Partajează Postat Aprilie 29, 2010 Uite aici, are sursa finalului, una de +12V, intrări, ieşiri de difuri şi de căşti, doar STK-ul e mai forţos: Link spre comentariu
Vizitator marc_crauzer Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 va multumesc mult! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum