Vizitator CJ Postat August 12, 2005 Partajează Postat August 12, 2005 e multicel!daca as gasi SH ar fi ceva!Oricum multumesc de sugestie! Link spre comentariu
radue Postat August 12, 2005 Partajează Postat August 12, 2005 Mai bine aduni mai multi bani si ii dai pe ceva de calitate, decat sa dai mai putin pe nisth r@h@turi :wink: Link spre comentariu
Vizitator CJ Postat August 12, 2005 Partajează Postat August 12, 2005 Acum, ma grabesc si am nevoie pana vara viitoare de un sub!Vara viitoare va veni si un proiect mai tapan! Link spre comentariu
radue Postat August 12, 2005 Partajează Postat August 12, 2005 Atunci te sfatuiesc sa mai strangi ceva bani pana vara viitoare si sa il faci si mai tapan.EU personal regret ca mi-am luat Geniusul, pt ca de bani aia acum aveam un amp destulde bun :cry: Incearca sa nu te grabesti : graba strica treaba. 8)Oricum, incearca sa gandesti in viitor, ca sa nu regreti deciziile luate in prezent ( trecut ) :wink: Link spre comentariu
Vizitator CJ Postat August 12, 2005 Partajează Postat August 12, 2005 Vara viitoare nu va mai fi sub, ci mai degraba o pereche de floorstanderesau un sistem mare 2.1! Link spre comentariu
Vizitator CJ Postat August 18, 2005 Partajează Postat August 18, 2005 GATA!Adio proiect! :( Daca difuzor nu e, nimic nu e! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum