Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AJUTOR!!! Alegere dif 8" pt. incinta 20L Bass-Reflex...

Vizitator CJ

Postări Recomandate

Vizitator CJ

Adineauri i-am gasit parametrii, osa dau o simulare sa vedem ce stie!Dar nu imi pot explica cum alte sisteme de boxe de pe piata PC suntin stare sa face ceea ce vreau sa obtin eu!M-audio, Creative,Logitech. AL!Ziceti-mi voi un subwoofer(difuzor) de max 100Ron care e in stare de f3@40hz in cutie dub 30L!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

8

• kappa_ii

7

• adi_0106

1

• chetross

1

Top autori în acest subiect

da ce te doare pe tine atit de mult de f3 ala !!hai sa iti explic cevadaca un difuzor sa zicem ar aveala 30 hz 85 db si la 50 hz 90 db sa zicem ca pe la 40 ar fi f3 ! ce inseamna asta ca nu ai cum sa reglezi fr aia de 30 hz sa fie la acelasi nivel de spl ? boxele hi-end in mare au difuzoare cu spl mai mare decit boxa in final ! e - fabricantii taie putin din spl la anumite fr sau pe anumite difuzoare pentru a ajunge boxa cit mai liniara ! in mare o boxa hi-end cu difuzoare de 20 cm nu are cum sa aibe mai mult de 90 db orcit de hi-end ar fi ea ! si pe la 30 hz nu are mai mult de 85 db !si asta la volume de 80 100 litri nu la 20 litri ce vrei tu !

Link spre comentariu
Vizitator CJ

Da-l incolo de grafic!Ala e in aer liber fara cutie!Oricum nu asta conteaza, vreau sa te aud pe tine, sa-mi zici exact un difuzor cu o cutie mai mica care pe tine te-ar multumi ca subwoofer de calculator!

Link spre comentariu

Dupa parerea mea ( din cate am citit, nu am ascultat ) nu cred ca ar trebui sa bagi Logitech si Creative in aceeasi oala cu M-Audio, nu pt ca un sistem 2.1 de la M-Audio costa dublu fata de un sistem 2.1 de la Creative sau Logitech dar M-Audio sunt facute pt prelucrarea in studiouri profesionale.Nu uita, exista tot timpul egalizatorul, care poate fi cel mai bun prieten al tau :wink:In functie de graficul in aer liber al difuzorului iti poti da seama cat de mult poate sa urce in frecventa si ( cred ) ca si cat de bine coboara.

Link spre comentariu

intr-un milion mai mult decitun domotec de 10 sau de 8 ! alea ms810 care reproduc si 30 hz !alceava in pretul asta nu stiu !am auzit difuzorul de 10 si este satisfacator ! nu necesita cutie mare si se preteaza si la cutii inchise si la basreflex ! cu un spl de 85 db

Link spre comentariu

CJ, in locul tau eu as aduna bani si as opta pt ceva pro ( de la 15" in sus );HP-15W nu este deloc scump in comparatie cu dif de 15" de la telecomenzi.ro, si poate mult mai multe decat cele de acolo ( din simulari )

Link spre comentariu

eu nu ii recomand hp15 w !!o sa aibe un dulap de 200 litri ca sa aibe 35 hz !si el vrea doar de 20 litri !poti sa faci un sub foarte bun pe la pretul de 2 mil difuzoru ! se poate cumpara ceva bun de la proel dar la suma de 1 mil e foarte bun domotecu ala are cam 100 w rms

Link spre comentariu

cum costa atata????eu l-am luat cu 180 Lei RON + transport, TVA incluscutia pe care o am eu la el e de 45*50*55 cm, volumul total al celor 2 camere este de aprox 80 L.Si eu tot la calc il fol.

Link spre comentariu
Vizitator CJ

kappa-ii repede linkuri sa vad si eu! PLSCu 2 mil mai bine as merge pe 10"!DAR oameni buni chiar am eu nevoie de 10-15" pt PC?Sa nu uitam ca e dif de pc!Va rog!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări