Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV platinium 20HLC schema

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• attilaa0

4

• tv1

2

• tehtronics

2

• 1 lună mai târziu...
Vizitator misahmb

Buna ziua,Am un tv platinum 20 HLC si de o bucata de vreme nu imi afiseaza imaginea pe tot ecranul mai exact partea inferioara a ecranului de vreo 5 cm este negru inchis.Am desfacut Tv-ul si am obs ca e un semireglabil vpos de 1 k care regleaza pe verticala imaginea si l-am dat pe valoarea maxima si nu a facut decat sa se deplaseze cu 1 cm spre partea inferioara ramand 4 cm nefolositi. Am masurat semireglabilul pe capat si am gasit 800 ohm. E posibil sa fie de la aceasta valoare problema.Va multumesc anticipat.Mihai

Link spre comentariu

Nu cerd ca asta e problema trebuie cautat un semireglabil care regleaza amplitudinea Verticala nu pozitia verticala.Dar s-ar putea sa vina si de la condensatorii devalorizati di etajul baleiaj vertical.

Link spre comentariu
Vizitator misahmb

am facut si de acolo reglaj dar daca acoper dunga de la partea inferioara, partea superioara mi se duce (abia se mai vede sigla de la programele TV)....... ce condesatori ar trebui schimbati?

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări