Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv ivory 29 pal

Postări Recomandate

Pe eticheta tv scrie asa: IVORY 29 PAL TV 29 FT 107O461,pe sasiu scrie PH02-B. Schema este cea atasata. Intrebare : in sursa tranzistorul v511 stie cineva ce este ? In schema e notat cu 2SA... si atat. Am gasit in el fizic un BD140 defect colector-emitor (si cu terminalele incinse bine) si proprietarul zice ca a mers asa cativa ani.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• smd-man

3

• tv1

1

• tehtronics

1

• sorinpavel

1

Top autori în acest subiect

Este 2SA1015. Seamana cu sursa de la Galactic cu celebrul controversat 2SC3807.Succes

sorinpavel are dreptate, este 2SA1015 si se recomanda inlocuirea lui cu 2SA1013
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

OF,OF,OF....LA 78040....+/_ 15v,schimba prima data C406 -100mf/63v pin 3-6 c.i. LA 78040 fiindca s-ar putea sa pierzi integratul fiindca acest C 406 este inima integratului(daca se devalorizeaza , integratul zboara in AER si iti pune in FUND si sursa si video si de aici incolo circul draq-ului FIT am 3 secunde iar imagine nema>>>integratul BV controleaza trafo linii<<) rez R404+R405 si cele doua filtraje C471-474-100mf/25v .Asteptam rezultate

Link spre comentariu

Mare dreptate ai Radu Ionel. La viata mea am reparat ceva tv-uri, dar ca la asta n-am mai vazut : aproape toti condensatorii electrolitici sunt devalorizati. Cand am dat primul mesaj din subiect reparasem sursa si am schimbat doar c458 10m/160v care era umflat. Deoarece imaginea era buna l-am lasat asa dar dupa mesajul tau m-am ingrozit ce-am gasit. Pana acum am schimbat asa : C474, C471, C453, C466, C562, C406. Daca s-a mai discutat despre acest sasiu vreau sa stiu numele subiectului. Va mai tin la curent.

Cu stima.

Link spre comentariu
  • 5 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări