blue Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 in schema lui Borbely valoarea choke-ului este de 5H/50ohm.Ma intereseaza sectiunea miezului,diametrul conductorului si numarul de spire.Ce valoare are curentul anodic pt un etaj ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 in schema lui Borbely valoarea choke-ului este de 5H/50ohm.Ma intereseaza sectiunea miezului,diametrul conductorului si numarul de spire.Domnule mai putin conteaza ca sint 4-5-6-7H daca acest transformator va filtra curentul pentru finale de tip 6C33C este bine ca sectiunea conductorului de bobinaj sa fie intre 0.38-0,45mm CuEm(la o astfel de destinatie se admite lejer 2,5-3A/mm_patrat de sectiune conductor de bobinaj) ,ca sa puteti obtine acea valoare pentru inductanta 4-5-6-7H sectiunea miezului trebuie sa fie de cca 7-8-9cm_patrati(preferabil 8-9cm_patrati sectiune miez) desigur carcasa de bobinare trebuie sa fie confectionata dintr_un material bun izolator(ar fi de evitat cartonul-sau macar sa fie impregnat,preferabil textolit sau sticlotextolit),acum ca numar de spire ar fi bine sa bobinati pina la umplerea cacasei astfel incit sa mai aveti loc de o izolatie si o usoara rezerva (nu conteaza daca veti obtine usor peste 5H ,bobinajul nu trebuie sa aiva izolatii intre straturi in acest caz ,bobinajul poate fi facut chiar vrac pentru destinatia data).Acest tip de transformator este foarte usor de realizat si nu implica nimic deosebit ca materiale sau masuri de confectionare/realizare(costurile lui fiind minime). Link spre comentariu
bucegi Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 multumesc mult pentru indicatii. Link spre comentariu
gabrielbecheanu Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 Astazi am avut timp sa fac citeva fotografii la trafuri. Astept cu nerabdare sa le montam. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Deosebit de frumos si ingrijit realizate aceste transformatoare , imi place nespus de mult "Fmin.=20Hz"(mai ales in SE ,20Hz-"lucru" foarte greu de altfel pentru aceasta configuratie , desigur un avantaj major fiind dat si de Ra-mic 6S33S). Link spre comentariu
Kosmin Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Deja ne-am obisnuit cu acest tip de etichetare a transformatoarelor, bobinatorul se pare ca stie ce face. Ramane doar sa le puna Gabriel la treaba si sa le testeze pe la un 20-25hz sqw sa vedem "ce le poate pielea" si daca se merita o investitie in astfel de miezuri. Link spre comentariu
sonic11 Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Foarte frumos realizate trafurile, de performanta nu ma indoiesc avand in vedere marca LazaroiuFelicitari domnule sunt mai frumoase ca alea de fabrica Link spre comentariu
gabrielbecheanu Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 SalutO sa le punem la treaba in curind, si eu sunt curios sa vad cum se comporta aceste transformatoare sa stiu daca mai cumpar miezuri dublu C core pentru proiecte viitoare. Link spre comentariu
bucegi Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Salut,de unde ai cumparat miezurile? Link spre comentariu
gabrielbecheanu Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Salut de la http://www.ogonowski.eu/ Am vorbit cu el si l-am intrebat daca vinde doar miezurile si accesoriile. Link spre comentariu
sebi_c Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Salutde la http://www.ogonowski.eu/Am vorbit cu el si l-am intrebat daca vinde doar miezurile si accesoriile.Chiar asa, vinde numai miezuri si accesorii? Si daca pana la urma a vandut, ce material este in miezuri? Link spre comentariu
gabrielbecheanu Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Ar trebui sa vorbiti cu domnul Lazaroiu, eu nu ma pricep la fiare, iar Polonezul nu da detalii vizavi de materialul din care sunt facute miezurile. Se vede doar ca miezul este facut dintr-o tabla mult mai subtire decit tabla din care sunt facute miezurile C core ale transformatoarelor din Kasthan sau Rostov. Link spre comentariu
gabrielbecheanu Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 SalutIeri am facut masuratori complete la amplificatorul meu cu 6C33C mentionez ca nu am schimbat trafurile de iesire cu cele C core.Nu am avut camera la mine dar amplificatorul este inca la birou asa ca in urmatoarele zile am sa fac si citeva fotografii.Echipamente de masurareGenerator de ton E 0501Distorsiometru ShibaSoku 760E/2 Osciloscop chinezesc LM8020 20mhzRezistenta de sarcina 8ohmiStabilizator tensiune 230V servo motorTraf iesire Ra 550ohmiTensiune lampa finala 210V 220mALampi folosite pe intrare General Electric NOS 6SN7GTDriver 6C2C Testele de putere si distorsiuni au fost facute cu un semnal de intrare de 2.5V si la 1khZDisorsiunile produse de generator la acest semnal de iesire sunt de 0.2% 2.83v rms 0.22% banda de frecvente reprodusa 10Hz – 100 KHz 0dB6.3v rms 0.35%9v rms 0.65% 11v rms 1.35% banda de frecvente reprodusa 25Hz – 25 KHz 0dB 14v rms 19%Fotografii in citeva zile Link spre comentariu
gabrielbecheanu Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 Am terminat si lateralele de lacuit Link spre comentariu
sonic11 Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 frmoasa realizare as fi interesat de gravaju de pe panoul frontal, unde lai realizat?bafta si realizari cat mai multe 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum