Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

caut schema pt 6S33S sau 6C33C

pusttiu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 259
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gabrielbecheanu

47

• bucegi

20

• mișa

18

• pusttiu

17

• 3 săptămâni mai târziu...
In atasament puteti vedea alte tipuri de trafuri de iesire pentru SE 6C33C realizate pe C-core cu sectiunea de 9cmp (rusesti) cu niste performante deosebite.Probat pe un etaj final cu 6P3S SE(total necorespunzator,dar asta am avut la indemana),am obtinut o banda de 8Hz-60Khz la o putere de 5W pana la limita deformari sinusoidei.Astept rezultatele finale de la Gabi cu aceste trafuri,probate exact pe schema Borbely cu 6C33C SE.cateva caracteristici pentru trafuri:-Ra=550 ohm-Ia =350mA-L=9,5H (masurat la 1000Hz)-Bf=20Hz-30Khz (calculat),masuratoarea finala o face Gabi.- Secundar: 0-4-6-8 ohm/ 35W-dimensiuni; 150x110x100mm (realtiv maricele!)
Link spre comentariu

SalutLe astept cu nerabdare, tare sunt curios care este diferenta intre cele EI si acestea cu tole C core. Pentru ca nu am reusit sa termin amplificatorul am sa pun o fotografie cu fata de aluminiu frezata, sper sa va placa. Cred ca la sfirsitul saptamanii viitoare am sa ascult la amplificatorul cel nou.Bafta

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Hai ca m-ai shocat! Ce poate costa 3800? Eu am facut o carcasa taiata, gaurita cu laserul si nu m-a costat atat. Poate conectorii aia sunt auriti cu 24carate, mai stii! Imi plac cutiile de la transformatoare. Excelente!

Link spre comentariu

Salut ati facut o confuzie nu cutia a costat 3800 ron, ci tot ce am investit eu pana acum, ca exemplu numai fata de aluminiu de 10mm fara gravura cost 49 euro, conectorii costa 4.5ron bucata sunt 12 conectorii de boxe 12 ron bucata sasiul placile de stejar taiatul lor sudatul cutiei, maopera la cutie, carcasele de traf, soclurile, lampile, modulul de volum si intrari, credeti-ma ca nu bat cimpii am tinut socoteala la tot toate costa bani.Dar nu conteaza atita timp cit eu sunt multumit. Repet am folosit componente de calitate luate de de la Farneel si RS, componente cu toleranta mica, nu m-am zgircit.

Link spre comentariu

SalutCiteva fotografii, mai am de montat ledurile de la surse si senzorul pentru telecomanda, este functional, suna foarte bine, in curind am sa pun si citeva masuratori facute.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări