Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

caut schema pt 6S33S sau 6C33C

pusttiu

Postări Recomandate

SalutAstazi am definitivat sursele pentru ampul cu 6C33C, maine am sa fac si verificari si sper sa fac si cablajele pentru drivere. Proiectarea cablajelor a fost realizata de domnul alex mm, ai multumesc inca o data cu aceasta ocazie. Cablajele au fost relizate prin transfer de toner cu ajutorul unei folii transparente. La acest montaj un aport deosebit la avut domnul sdan el fiind mesterul sef.Atasez doua fotografii cu sursa

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 259
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gabrielbecheanu

47

• bucegi

20

• mișa

18

• pusttiu

17

arata bine :) si astep sa vad cum o sa fie in final toata statia..si sper sa o si auzim :) .eu ma chinui la a mea de 2-3ani.....am toate lampile, am trafurile...(din pacate traful meu de iesire nu e asa de complicat dar e pe sectiune de 15cm2 si eu sper sa sune cit de cit k ) pina la urma finalul o sa fie pe cablaj sau pe soclu direct?

Link spre comentariu

pina la urma finalul o sa fie pe cablaj sau pe soclu direct?
Nu cred ca va fi pe cablaj, se poate observa si in poza ca e destul de mic .... lampile alea degaja o caldura mare iar punerea lor pe cablaj e mai problematica, trebuie sa aiba asigurat un minim de ventilatie, altfel resou scrie pe amplif iar electroliticii din el nu vor rezista prea mult.
Link spre comentariu

Finalul nu va fi pe cablaj, va fi pe carcasa dar in interior nu ca la Amaro deasupra. placa de sus pe care stau trafurile va di din alama si o voi taia la CNC, eu sper sa sune bine sa nu fiu dezamagit.O seara buna

Link spre comentariu

SalutAzi am definitivat amplificatorul cu 6C33CAcum ascult la soba, suna foarte bine, are dinamica este foarte detaliat dar in acelasi timp foarte linear. Mie imi place foarte mult cum suna, pot sa spun ca este cel mai bun amplificator pe lampi ascultat de mine pina acum.nu am intimpinat prea multe dificaultati, traful de alimentare se incinge foarte tare la fel si trafurile choke.motiv pentru care am sa fac un toroidal pentru alimentarea filamentelor . din masuratori au reiesit cam 22w inainte sa intre in cliping. Am facut teste si cu reactie si fara, mi se pare ca suna mai bine fara reactie dar in acelasi timp cresc un pic distorsiunile la putere mai mare. Vreau sa ma apuc acum sa fac cutia. Au venit si capacele de trafuri asa ca am cam tot pentru cutie,partea de sus va fi taiata la CNC ca sa fie si finisata foarte bine si am sa il copiez in idee pe felixx fara suruburi. vreau sa iau de pe ebay un modul de volum si intrari pe relee, este mai comod.Recomand cu placere proiectul lui Borbely Lampile folosite subt 6H8C si RCA 6J5 negre. Acum ramane sa mai fac si o varianta cu 6e5p si 6c33c proiectul Malquida.Atasez si citeva fotografi cu matele pe afara.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

SalutImi pare rau dar nu am stiut. Oricum voi mai avea nevoie ca mai am in lucru un proiect chiar doua ca sa nu spun ca au tabarit prietenii pe mine ca vor si amp pe lampi. Acum voi sti de unde sa le iauDaca poti sa imi faci un pret pentru tot kitul montat ar fi super.Merci

Link spre comentariu

SalutSper ca pina Duminica sa termin proiectul meuAm sa mai pun citeva fotografii. Maine am sa mai fac ceva gauri sa finisez sasiul sa il gauresc, vopsesc, mai e de lucru. Trebuie sa imi vina si butoanele ca sa pot freza fata de aluminiu. Ca sunet stiu cum e daca imi iese si bine lucrat va fi excelentBafta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări