ratza Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Ce mă enervaţi cu carcasele astea reuşite. Vreau şi eu! Link spre comentariu
danzup Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Cam asta a iesit.Carcasa este din plinta de bucatarie imbinata cu corniere de aluminiu. (resturi).Ce plinta de bucatarie ?Despre ce e vorba aici ?Poti pune un link de unde se poate cumpara asa ceva ? Link spre comentariu
mosfet Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Lambriuri din mdf? Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Noiembrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Plinta de bucatarie. Staer. Au si piese de imbinari de colt la 90 de grade.Au mai multe tipuri. Sunt unele putin striate.Toate cele bune!Mircea. Link spre comentariu
mosfet Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 E din plastic acoperit cu folie de aluminiu, sau din aluminiu? Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Noiembrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Din aluminiu. Am crezut ca am scris. De fapt asigura si racirea tranzistorilor.Toate cele bune,Mircea Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 De unde ai luat-o? Dă şi tu mai multe detalii, nu fii zgîrcit. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Noiembrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Offff... Ce nu este clar? Se gaseste asa ceva cred ca la orice magazin de mobila. Eu mi-am luat mobila de bucatarie de la Staer. http://www.staer.ro (din ciclul ieftin mult si....) Carcasa am facut-o din resturi fiindca baietii care au venit la montaj au incurcat plintele. Este din aluminiu, are o sina pe spate pe care intra niste clipsuri care se fixeaza pe picioarele corpurilor inferioare. Carcasa mea are fata si spatele din plinta neteda iar lateralele din plinta striata ca in poza de mai jos. Asa cum am mai spus, asigur si racirea tranzistoarelor cu ele. Am pus pasta termoconductoare (cea gri de procesoare) intre cornierul pe care sunt prinse tranzistoarele si plinta precum si intre piesele de colt si plinta. In functie de testele de sarcina ma gandesc sa mai fac niste decupaje pentru convectia aerului. Si crede-ma ca nu sunt zgarcit. Toate cele bune! Mircea. Link spre comentariu
Letcon Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 Mai poate posta cineva eventuale scheme,cablaje pentru Lm4702...realizate de cei care au scris pe aici prin topic?Mersi Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Aprilie 27, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2012 Totusi ciudat mod de adresare. ExpressPCB.pdf Link spre comentariu
flores72 Postat Aprilie 28, 2012 Partajează Postat Aprilie 28, 2012 Totusi ciudat mod de adresare. Link spre comentariu
Letcon Postat Aprilie 28, 2012 Partajează Postat Aprilie 28, 2012 Da...arata bine produsul finit insa speram la un pcb mai de calitate,eventual o schema...Multumesc Link spre comentariu
flores72 Postat Aprilie 29, 2012 Partajează Postat Aprilie 29, 2012 Da...arata bine produsul finit insa speram la un pcb mai de calitate,eventual o schema...Multumesc Poate te ajuta asta , schema este cea din datashet. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum