Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LM4702 cu etaj final MJ15003/4

Postări Recomandate

• Răspunsuri 42
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Offff... Ce nu este clar? Se gaseste asa ceva cred ca la orice magazin de mobila.

Eu mi-am luat mobila de bucatarie de la Staer. http://www.staer.ro (din ciclul ieftin mult si....)

Carcasa am facut-o din resturi fiindca baietii care au venit la montaj au incurcat plintele.

Este din aluminiu, are o sina pe spate pe care intra niste clipsuri care se fixeaza pe picioarele corpurilor inferioare.

Carcasa mea are fata si spatele din plinta neteda iar lateralele din plinta striata ca in poza de mai jos.

Asa cum am mai spus, asigur si racirea tranzistoarelor cu ele. Am pus pasta termoconductoare (cea gri de procesoare) intre cornierul pe care sunt prinse tranzistoarele si plinta precum si intre piesele de colt si plinta.

In functie de testele de sarcina ma gandesc sa mai fac niste decupaje pentru convectia aerului.

Si crede-ma ca nu sunt zgarcit.

Toate cele bune!

Mircea.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări