Vizitator geove Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Buna ziua,Am urmatorul calculator: Procesor : AMD Athlon 955 X4 black editionRAM : 4 Gb DDR 3HDD : Western Digital 500 Gb SATA 2DVD-RW : LG SATA 2Pl. Video : Nvidia GTS 250 512 MbSursa : 600 W realiIntrebarea mea este ca daca as vrea sa schimb placa video, care ar fi cea mai performanta placa care as putea s-o pun dar sa duca si sursa mea de 600 W ? Multumesc anticipat Link spre comentariu
Spitfire Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Placa de baza? Cate sloturi PCIe are? Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Lasa placa de baza, zi modelul exact al sursei. Link spre comentariu
Vizitator Anacom Postat Aprilie 26, 2010 Partajează Postat Aprilie 26, 2010 E foarte importanta placa de baza, defapt e cea mai importanta, ..., oricum te sfatuiesc ca placa video sa fie pe cipset ATI Radeon, ca sa fie in aceeasi familie cu procesorul si poate chiar cu northbridge-ul. Legat de ce model de placa, e important ce vrei sa faci cu calculatorul si de bugetul pe care il ai alocat pentru ea.Respecte. Link spre comentariu
Vizitator geove Postat Aprilie 26, 2010 Partajează Postat Aprilie 26, 2010 Am un singur slot PCI-E. Pe sursa scrie : Delux Dual-core power supply; Model : DLP-34AMa rog bugetul nu intra in discutie ... pot astepta pana strang niste bani.Am pus aceasta intrebare pentru ca nu cred ca la sursa mea de 600 W pot pune o placa video ultra performanta. De aceea as vrea sa vad care-i cea mai performata care as putea s-o montez.MS Link spre comentariu
LostCell Postat Aprilie 27, 2010 Partajează Postat Aprilie 27, 2010 asta o fi buna? http://www.pcfun.ro/placi-video/asus/ra ... us-dirt-2/ Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Aprilie 27, 2010 Partajează Postat Aprilie 27, 2010 Sursa aia este singura sursa Delux facuta cu cap, mi'a trecut una prin mana. Poti pune pe ea linistit o placa de ultima generatie, gen GTX 280 sau HD5870. Totusi o placa dual GPU nu o sa tina. Link spre comentariu
Vizitator geove Postat Aprilie 28, 2010 Partajează Postat Aprilie 28, 2010 Multumesc de raspunsuri Link spre comentariu
Vizitator Anacom Postat Aprilie 28, 2010 Partajează Postat Aprilie 28, 2010 Multumesc de raspunsuri Eu cred ca e 650W. oricum iti dau un pm sa vezi ce si cum...Respecte. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum