Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cablaje!

andrey

Postări Recomandate

Pai, nu cred ca este nevoie de "contre" pentru o discutie pe tema chimiei. Puteti deschide un topic interesant, ceva gen "chimie distractiva". Ar fi mai interesant si mai instructiv decat o "discutie" in contradictoriu.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristian_draghiescu

7

• andrey

3

• mișa

2

• lorik199

2

Top autori în acest subiect

Sa imi fie cu iertre.....dar acest om a postat la sectiunea''INCEPATORI'',asta nu inseamna ca trebuie sa il luati la misto.....Daca puteti sa ii raspundeti la intrebare in mod.....omenesc.....bine, daca nu .......inseamna ca faceti prte din aceeasi categorie....Terminati cu toate comentariile astea de "SAVANTI'' ca nu isi au rostul....omul a pus o intrebare...Revenind la topic iti recomand sa folossti clorura ferica.....O seara buna tuturor!!!

Link spre comentariu

Sa imi fie cu iertre.....dar acest om a postat la sectiunea''INCEPATORI'',asta nu inseamna ca trebuie sa il luati la misto.....Daca puteti sa ii raspundeti la intrebare in mod.....omenesc.....bine, daca nu .......inseamna ca faceti prte din aceeasi categorie....Terminati cu toate comentariile astea de "SAVANTI'' ca nu isi au rostul....omul a pus o intrebare...Revenind la topic iti recomand sa folossti clorura ferica.....O seara buna tuturor!!!

Nu vad unde este luat la misto...I s-a raspuns "omeneste", daca tii cont ca i s-au facut si recomandari in caz ca foloseste acid azotic.Topicul se refera la utilizarea acidului, nu la recomandarea de a nu-l folosi... recomandarea asta o primise deja.Care este "aceeasi categorie" din care facem parte, ca nu pricep ?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări