Cilibiu Postat Mai 1, 2010 Autor Partajează Postat Mai 1, 2010 Am atasat niste poze cu ea, eu cred ca e bine lucrata si chiar uni conzi de firma, mai detaliat in poze, iar conzi de pe alimentare sunt de 820uF/200V Mai rar am dat de asa ceva in surse atx, cei mai mari am gasit de 680uF. Link spre comentariu
Cilibiu Postat Mai 1, 2010 Autor Partajează Postat Mai 1, 2010 Continuare 2Voi ce parere aveti despre ea?ASta care o am eu!Am montato pe sistem si se vede diferenta mare intre delux450W si asta, cu aceasta sursa merge calculatorul brici!Sunt multumit de ea! Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 1, 2010 Partajează Postat Mai 1, 2010 Voi ce parere aveti despre ea?Tu ai mai citit ce s-a scris p-aici? Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 Seamana cu delux de 600 W care scoate maxim 500 ..deci s-ar putea sa respecte puterea scrisa pe eticheta..insa eficienta va fi mica si pfc-ul pasiv va bazai tare .. Link spre comentariu
moro Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 Pentru mine toate's la fel indiferent ca una e de 350W si alta de 600W Link spre comentariu
Cilibiu Postat Mai 2, 2010 Autor Partajează Postat Mai 2, 2010 Am montato pe sistem , am tras cat am putut cu sistemul meu din ea si nu am auzit nici pas, inafar de ventilatoare care mergeau la minim in full load! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum