ohamoha Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Am un PicKit2, si-l folosesc pentru scrisul unui PIC in regim ICSP (adica nu scot PIC-ul din circuit cand il scriu).Dupa specificatii am facut schema asta:pickit2b.jpg[/attachment]Ideea ar fi sa leg pinii 4,5 ai PicKit-ului la pinii RX/TX ai PIC-ului. Doar ca eu nu prea stiu cum functioneaza toata povestea si sunt curios daca pot sa-i leg taraneste ca in schema de mai jos:[attachment=0]pickit2c.jpg[/attachment]Niciunul din cei 4 pini nu este folosit la altceva in schema. Sunt dedicati doar pentru ICSP si UART.Multumesc frumos Link spre comentariu
Vizitator sebustab Postat Aprilie 27, 2010 Partajează Postat Aprilie 27, 2010 Salut. Dupa parerea mea poti sa-i legi taraneste fara probleme. PGC si PGD de la pickit sunt semnale de date, si de clock si oscileaza intre gnd si vdd. Link spre comentariu
puiu Postat Aprilie 28, 2010 Partajează Postat Aprilie 28, 2010 1. Eu zic ca nu este bine sa le legi impreuna deoarece daca PIC este scris cu un program oarecare s-ar putea sa ai bucuria ca pinii aferenti lui RX si TX sa fie setati pe iesire si atunci s-ar putea sa arzi picul.2. Ar trebui sa pui doua fire si sa comuti cumva de pe un sistem pe celalalt. Nu de alta dar uitarea este ceva specific mintii umane. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum