Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PICKIT2 + UART Tool

ohamoha

Postări Recomandate

Am un PicKit2, si-l folosesc pentru scrisul unui PIC in regim ICSP (adica nu scot PIC-ul din circuit cand il scriu).Dupa specificatii am facut schema asta:pickit2b.jpg[/attachment]Ideea ar fi sa leg pinii 4,5 ai PicKit-ului la pinii RX/TX ai PIC-ului. Doar ca eu nu prea stiu cum functioneaza toata povestea si sunt curios daca pot sa-i leg taraneste ca in schema de mai jos:[attachment=0]pickit2c.jpg[/attachment]Niciunul din cei 4 pini nu este folosit la altceva in schema. Sunt dedicati doar pentru ICSP si UART.Multumesc frumos

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• puiu

1

• ohamoha

1

Top autori în acest subiect

1. Eu zic ca nu este bine sa le legi impreuna deoarece daca PIC este scris cu un program oarecare s-ar putea sa ai bucuria ca pinii aferenti lui RX si TX sa fie setati pe iesire si atunci s-ar putea sa arzi picul.2. Ar trebui sa pui doua fire si sa comuti cumva de pe un sistem pe celalalt. Nu de alta dar uitarea este ceva specific mintii umane.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări