Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum caut draivarele de la procesor, placa video,.....

Vizitator andrei_bastanu_bv

Postări Recomandate

salu, am un calculator de la care nu am nici un cd nici un driver nimic,si nu stiu cum sa ma uit ce drivere ii trebuiesc,ma puteti ajuta???va rog. :jytuiyu vreau sa precizez ca acest calculator e din acela cum erau primele p 4 ce aparuse la noi acu vreo 10 ani

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Th3_uN1Qu3

2

Iti descarci Everest (http://www.lavalys.com) si o sa'ti spuna tot ce ai nevoie.

da am incercat da nu ma lasa sa il instalezdeci am instalat frumos windows-ul ,si cand sa instalez everest nu ma lasa sa il instalez, dupa care am incercat sa instalez aida32 si nici aia nu ma lasa. poti sa imi zici cum sa ma uit fara sa trebuiasca sa instalez ceva??
Link spre comentariu

De ce nu te lasa? Are windows'ul ceva daca nu te lasa. Fara... e o metoda - intri in Device Manager, te uiti dupa Unknown Devices si o sa'ti dea acolo la Properties niste identificatori de forma AAAA:BBBB. Dai cu aia pe "goagal" si in 80% din cazuri o sa'ti apara componenta respectiva la rezultate.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări