Vizitator andrei_bastanu_bv Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 salu, am un calculator de la care nu am nici un cd nici un driver nimic,si nu stiu cum sa ma uit ce drivere ii trebuiesc,ma puteti ajuta???va rog. vreau sa precizez ca acest calculator e din acela cum erau primele p 4 ce aparuse la noi acu vreo 10 ani Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Iti descarci Everest (www.lavalys.com) si o sa'ti spuna tot ce ai nevoie. Link spre comentariu
Vizitator andrei_bastanu_bv Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Iti descarci Everest (http://www.lavalys.com) si o sa'ti spuna tot ce ai nevoie.da am incercat da nu ma lasa sa il instalezdeci am instalat frumos windows-ul ,si cand sa instalez everest nu ma lasa sa il instalez, dupa care am incercat sa instalez aida32 si nici aia nu ma lasa. poti sa imi zici cum sa ma uit fara sa trebuiasca sa instalez ceva?? Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 De ce nu te lasa? Are windows'ul ceva daca nu te lasa. Fara... e o metoda - intri in Device Manager, te uiti dupa Unknown Devices si o sa'ti dea acolo la Properties niste identificatori de forma AAAA:BBBB. Dai cu aia pe "goagal" si in 80% din cazuri o sa'ti apara componenta respectiva la rezultate. Link spre comentariu
Vizitator andrei_bastanu_bv Postat Aprilie 26, 2010 Partajează Postat Aprilie 26, 2010 mersi a fost de ajutor am reusit Link spre comentariu
Vizitator Don Adrian Postat Mai 10, 2010 Partajează Postat Mai 10, 2010 intri in start,run si scrii dxdiag,iti arata ce configuratie ai si poti cauta pe net driverele Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum