vicelord Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Buna ziuaAm gasit acum ceva timp o pereche de tda1514 si am cautat pe net ce sa fac cu ele asa ca am dat peste schema lui marshall valvestate 4004. Am ales aceasta schema din pura curiozitate si mam apucat sai proiectez cablajul.Am si ceva intrebari.Cablaje nu am mai proiectat pana acum asa ca am nevoie de sfaturi.Cablajele le realizez manual (metoda cu imprimanta laser) asa ca nu vor fi dublu strat. Trasele care vin pe deasupra ma gandeam sa le fac cu sarma.Stiu cu ca nu am pus toate valorile in schema dar...Integratele momentan sunt lipite pe o placa de circuit cum le dau jos fara sa le stric???regards Link spre comentariu
remus68 Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 marshall valvestate 4004Este vorba de Marshall Valvestate 8004 din 1992.Integratele momentan sunt lipite pe o placa de circuit cum le dau jos fara sa le stric?Utilizind o tresa sau o simpla pompa de cositor. Link spre comentariu
Vizitator allyn Postat Iulie 25, 2010 Partajează Postat Iulie 25, 2010 interesant... Link spre comentariu
remus68 Postat Iulie 25, 2010 Partajează Postat Iulie 25, 2010 Ce e interesant? Pompa de cositor sau schema de la Valvestate? Link spre comentariu
zal Postat Iulie 25, 2010 Partajează Postat Iulie 25, 2010 Lipsa valvelor probabil. Link spre comentariu
remus68 Postat Iulie 25, 2010 Partajează Postat Iulie 25, 2010 Pentru ca are compresie in carter si transferul gazelor prin fereste, nu mai are nevoie de "valve". Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum