Vizitator Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 am mai adus unele adaosuri la schema cu 6e5c..., am adaugat redresarea cu py88 si preamplificator cu pl84.Ce antena folosesti ? Este cea de camera TV pe care am vazut-o in pozele de mai sus?Sau ai schimbat frecventa de receptie in UUS... Link spre comentariu
mitokadona Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 ca antena folosesc o antena tv de camera. inca nu am experimentat in UUS. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 ca antena folosesc o antena tv de camera. inca nu am experimentat in UUS.Prin zona cu antena de camera nu pot receptiona decat pe unde scurte cateva posturi iar pentru unde medii folosesc o antena exterioara de cca 30m.Mi s-a parut surprinzator ca o utilizezi pentru unde medii; probabil ca in Bucuresti antena de camera este eficienta si datorita semnalului puternic pe 855khz. Link spre comentariu
mitokadona Postat Aprilie 30, 2011 Partajează Postat Aprilie 30, 2011 niste clipuri cu radioul in cauza.View My Video Link spre comentariu
mitokadona Postat Aprilie 30, 2011 Partajează Postat Aprilie 30, 2011 View My Video Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum