Nostalgic Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 De prin februarie nici pina in prezent nu a rezolvat cu contactorul, iarba deja s-a si uscat. Deaceea i-am urat 'succes' poate in vreo ceva ani sa rezolve.Sau a deschis subiectul numai sa rida de noi. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 nustiu care de care rade nimeni nu mia spus concret ceva ba sa pun poze ba sa pun mai multe poze dar nici unul nu a stiut sami spuna uite asa vin firele acum sami spuna un individ ca fac misto mai bine spune ca nu sti cum vin firrle legate numai mistouri halal de colegi daca faceam misto nu mai puneam poze am pus poze acum aratatim iconexiunile ce am cerut altceva Link spre comentariu
gica70 Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 Nu intelegi mai Florine ca de depaseste? Macar ai invatat sa pui poze! 2 Link spre comentariu
Florin berdila Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 da numai meseriasi uni mai si spun pune poze cati aratam bai frate daca nu sti nu sti dar nu mai cere poze si la urma nu stiu ce sai spun omului România trezestete Link spre comentariu
daniels Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 ha ha ha ha ha....... Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 Colegu' @nostalgic trebuie sa se ''inarmeze'', cu multa, multa,rabdare. A intrat in gasca noastra, a dat cu fugitii! Grig 1 Link spre comentariu
Nostalgic Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 N-am dat bir cu fugitii, dar nu vreau sa ma mustre constiinta ca eu sint de vina ca i se intimpla o nenorocire. Daca schemele puse de colegi nu stie cu ce se maninca.voi incerca pe intelesul lui. Si o rugaminte la- DOMNUL berdila- sa faca poze deasupra contactelor auxiliare sa devina vizibile cifrele de acolo, si poze cu partea laterala a releul termic, si partea opusa releului termic. Cred ca este suficient sa rezolv . Daca doreste sa colaboreze , daca nu sa spuna sa nu mai pierdem timpul , doar stiti ce zice englezul. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 maine iar fac poze si chiar am nevoie Link spre comentariu
gica70 Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 Nostalgic, tu ai vazut ce aparataj e acolo (are bare!), ai vazut curentul minim al releului, lui ii trebuie de cativa kW. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 mai oameni buni mie imi trebuie legaturile ce trebuie facute la acest aparataj am chiar nevoie ce atatea poze Link spre comentariu
Nostalgic Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 Eu voi incerca sa-i fac conexiunile , ca releul termic nu va actiona la nevoie , e pe raspunderea lui . Link spre comentariu
gica70 Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 (editat) "sa faca poze deasupra contactelor auxiliare" Pai Florin stie pe unde sunt alea? Editat Iulie 25, 2017 de validae Link spre comentariu
Nostalgic Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 mai oameni buni mie imi trebuie legaturile ce trebuie facute la acest aparataj am chiar nevoie ce atatea poze Obiectul se afla pe masa la tine , daca era la mine il rezolvam in 10 minute. Link spre comentariu
daniels Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 A mai cerut o schita pentru un contactor de la care lipsea ceva. A insistat sa i se faca acea schita si a primit-o, dar cineva a muncit degeaba. Nu a gasit moka acea piesa, acuma s-a capatat cu altceva la care vrea o schita. I s-a explicat ca ael contactor nu e bun pentru aplicatia lui, probabil cineva ii va pune o schita, dar va veni cu alt contactor si dupa alta schita. De ce nu vrea sa cheme o persoana calificata? Link spre comentariu
validae Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 Dacă nu poate înțelege singur cum trebuie să lege un amărât de contactor pentru automenținere, topicul ăsta va continua încă 100 de pagini și tot degeaba. Internetul e plin de informație utilă, dar dacă nu poți s-o înțelegi, atunci lasă pe altul care poate, fiindcă nu poți să le faci chiar pe toate singur..... și mai ales când e vorba de sisteme de siguranță. Link spre comentariu
Postări Recomandate