Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Releu termic-motor circular

Vizitator paulik92

Postări Recomandate

Cum apare :Berdila: cum il luati in zeflemea, omul are bune intentii, cere un ajutor, ca nu are cunostinte acolo ceva de electrica sau electronica , daca puteti ajutati , daca nu .................silence.

Daca nu va rezolva din ce au postat colegii , poate ii explic eu mai la firul ierbii.

Editat de NOSTALGIC
Link spre comentariu

Cum apare :Berdila: cum il luati in zeflemea, omul are bune intentii, cere un ajutor, ca nu are cunostinte acolo ceva de electrica sau electronica , daca puteti ajutati , daca nu .................silence.

Daca nu va rezolva din ce au postat colegii , poate ii explic eu mai la firul ierbii.

Vad ca ne certi dar nu inteleg de ce n-ai intervenit pana acum.."poate ii explic eu mai la firul ierbii" .Eu am incercat, chiar la cote cu minus, dar..

Link spre comentariu

Vad

Vad ca ne certi dar nu inteleg de ce n-ai intervenit pana acum.."poate ii explic eu mai la firul ierbii" .Eu am incercat, chiar la cote cu minus, dar..

OFF topic!

Probabil,colegul @nostalgic, n-a avut de-a face cu Florin Berdila.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Deci , nici pina acum nu a rezolvat , e greu cu lipsa de cunostinte in domeniu.si totusi insista sa rezolve fara sa cheme un stiutor.

Sa puna poza cu contactorul lui ,poate asa va intelege desenul. Ma dat gata si pe mine cu nestiinta lui.

Totusi are o calitate , nu se da batut.

Editat de NOSTALGIC
Link spre comentariu

am descarcat pe postimage poze dar nu stiu mai departe sa le pun pe elforum

Mai Florine!

Chiar nu te inteleg! Ai primit niste poze pe care le-ai descarcat. Acum vrei sa le postezi ? De ce? Banuiesc,ca cel ce ti le-a trimis ,a facut-o ca sa te ajute. Vad ca iar n-ai inteles nimic. Adreseaza-te celui care ti-a trimis pozele. Poate el o sa te ''lumineze''. Sau l-ai exasperat si pe el ca pe multi altii. Oare de ce nu ceri ajutorul unui electrician, care sa te scoata din ceata in care ai intrat si din care nu mai poti iesi? E chiar asa de greu? :91

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

eu am facut poze dar de pe telefon numi da voie sa le postez daca e mai mare de 1000kb si cineva mia spus sa le incarc pe postimage si sa va arat contactoru meu despre care vorbeam

Link spre comentariu

Pune poza contactorului cît mai clară sa-ți arătăm conectarea. Utilizezi trifazic sau monofazic? Bobina la ce tensiune lucrează ?

Link spre comentariu

fa pozele din nou la o rezolutie mai mica (telefonul iti permite sa setezi rezolutia). apoi, posteaza-le! n-ai nevoie de trei doctorate pentru asta. eu sunt semianalfabet in domeniul electricitatii, dar sunt sigur ca te vor lumina colegii de forum, care incearca sa-ti explice de ceva vreme cum ar trebui sa faci. sau, ia legatura cu cineva care este prin apropiere, urca-te in masina si adu-l la tine acasa sa-ti rezolve problema. (sa nu uiti sa-l si duci inapoi). cu un pret minim, (transport, masa, si/sau bautura), ai rezolvat. si ai invatat si ceva nou. sau, chemi un electrician, il platesti pentru munca facuta, (s-ar putea sa iesi mai ieftin decat in cazul anterior), si ajungi la acelasi rezultat.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări