surubarila Postat Iunie 9, 2017 Partajează Postat Iunie 9, 2017 Este arhiva .zip intai il descarci in PC apoi cu WinRar , 7Zip sau uatevar soft pt. dezarhivare il poti vedea. Mai "mura-n gura" decat desenul colegului Elison nu se poate..... Link spre comentariu
Florin berdila Postat Iunie 9, 2017 Partajează Postat Iunie 9, 2017 eu am net numai pe telefon nu am calculator ca astia de la telecom nu au timp sa bage net asa ca nu pot avea acces decat de la telefon Link spre comentariu
surubarila Postat Iunie 9, 2017 Partajează Postat Iunie 9, 2017 Roaga-l sa-ti trimita desenul intr-un plic , cu Posta Romana. Link spre comentariu
daniels Postat Iunie 9, 2017 Partajează Postat Iunie 9, 2017 eu am net numai pe telefon nu am calculator ca astia de la telecom nu au timp sa bage net asa ca nu pot avea acces decat de la telefonVedeți,si unii dintre noi scriu de pe telefon si nu pot desena tot timpul. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Iunie 9, 2017 Partajează Postat Iunie 9, 2017 mulțumesc domnule Elison Link spre comentariu
v67 Postat Iunie 9, 2017 Partajează Postat Iunie 9, 2017 Florin berdila informatia este data pentru electriceni incepatori nu sfatuesc pe nimeni care nu are minim de cunostinte de electrotehnica si mai ales sa fie constient de pericolul electric sa execute asemenea lucrare ,si pentru ca ne acuzi ca te tinem ,,cu ochii in soare,,eu sunt brailean ,banuesc ca esti vrincean luam legatura ( telefon) imi trimiti coletul cu ce trebue sau daca am drum prin Vulturul iti fac legaturile am nevoe de 5 minute Link spre comentariu
gica70 Postat Iunie 12, 2017 Partajează Postat Iunie 12, 2017 Eu nu inteleg de ce nu-l invatati sa zboare, macar cu un planor! Link spre comentariu
Florin berdila Postat Iunie 12, 2017 Partajează Postat Iunie 12, 2017 ha ha ha ha ha....... Link spre comentariu
v67 Postat Iunie 13, 2017 Partajează Postat Iunie 13, 2017 gica 70 ,omul vrea sa execute acel montaj chear daca nu intelege schema , este un luptator ,ar fi bine sa-l ajutam ,daca ponderea populatiei ar fi asemanatoare nu ar mai fi asa de multi asistati sociali(cred eu) Link spre comentariu
gica70 Postat Iunie 14, 2017 Partajează Postat Iunie 14, 2017 Apropo de zbor, v67 mi-ai amintit de v1 si v2! Ai si tu dreptate, dar a fost o gluma si ma bucur ca Florin a fost cel care nu s-a suparat. Oricum cu rachetele se zboara, mai mult, telecomandat! Link spre comentariu
Florin berdila Postat Iulie 13, 2017 Partajează Postat Iulie 13, 2017 de ce nu pot incarca o pot incarca o poza mai mare de 1000KB cum pot incarca Link spre comentariu
daniels Postat Iulie 13, 2017 Partajează Postat Iulie 13, 2017 pentru incarcat poza foloseste https://postimages.org/ Link spre comentariu
Florin berdila Postat Iulie 17, 2017 Partajează Postat Iulie 17, 2017 nu pot sa descarc nici asa Link spre comentariu
Florin berdila Postat Iulie 20, 2017 Partajează Postat Iulie 20, 2017 domnilor am un contactor TCA din acela cutie de ibonita si doua butoane mari unu rosu si unu negru imi puteti spune cum leg firele la el am vazut ca are si bobina si releu am cautat pe net si nu am gasit am facut poze dar poza e prea mare ma ajuta si pe mine cineva Link spre comentariu
Postări Recomandate