Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Releu termic-motor circular

Vizitator paulik92

Postări Recomandate

Este arhiva .zip intai il descarci in PC apoi cu WinRar , 7Zip sau uatevar soft pt. dezarhivare il poti vedea. Mai "mura-n gura" decat desenul colegului Elison nu se poate.....

Link spre comentariu

eu am net numai pe telefon nu am calculator ca astia de la telecom nu au timp sa bage net asa ca nu pot avea acces decat de la telefon

Link spre comentariu

eu am net numai pe telefon nu am calculator ca astia de la telecom nu au timp sa bage net asa ca nu pot avea acces decat de la telefon

Vedeți,si unii dintre noi scriu de pe telefon si nu pot desena tot timpul.
Link spre comentariu

Florin berdila informatia este data pentru electriceni incepatori nu sfatuesc pe nimeni care nu are minim de cunostinte de electrotehnica si mai ales sa fie constient de pericolul electric sa execute asemenea lucrare ,si pentru ca ne acuzi ca te tinem ,,cu ochii in soare,,eu sunt brailean ,banuesc ca esti vrincean luam legatura ( telefon) imi trimiti coletul cu ce trebue sau daca am drum prin Vulturul iti fac legaturile am nevoe de 5 minute

Link spre comentariu

gica 70 ,omul vrea sa execute acel montaj chear daca nu intelege schema , este un luptator ,ar fi bine sa-l ajutam ,daca ponderea populatiei ar fi asemanatoare nu ar mai fi asa de multi asistati sociali(cred eu)

Link spre comentariu

Apropo de zbor, v67 mi-ai amintit de v1 si v2! Ai si tu dreptate, dar a fost o gluma si ma bucur ca Florin a fost cel care nu s-a suparat. Oricum cu rachetele se zboara, mai mult, telecomandat!

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...

domnilor am un contactor TCA din acela cutie de ibonita si doua butoane mari unu rosu si unu negru imi puteti spune cum leg firele la el am vazut ca are si bobina si releu am cautat pe net si nu am gasit am facut poze dar poza e prea mare ma ajuta si pe mine cineva

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări