Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sistem 2 in 1

chetross

Postări Recomandate

Tin minte ca am vazut pe net de mai mult timp o chestie de genu :O unitate, 2 monit, 2 tast+mouse.Cei 2 utilizatori pot lucra concomitent, independent unul fata de celalat.Deci ca si cum ar fi 2 calcuri.Cum pana mea ? :d Daca stiti cum pot face un astfel de sistem (daca se poate) si ce soft de operare rog sa`mi impartasiti si mie cunostintele !! :)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• chetross

3

• radue

2

• razvan_paul

2

• so19so76

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Si eu as fi curios de o chestie din asta .Eu stiu ca se poate utiliza o singura tastatura , un singur mouse si monitor la mai multe unitati cu ajutorul unor switch-uri ,dar invers sunt curios daca se poate pentru ca practic ar trebui sa ai un sistem cu 2 procesoare care sa lucreze in paralel.

Link spre comentariu

Tin minte ca exista un barebone de felul acesta si astfel 2 persoane puteau lucra simultan la el cas fiind 2 utilizatori diferiti. Nu mai tin minte firma care producea asa ceva, parca era Gigabyte, dar nu sunt sigur, o sa caut...

Link spre comentariu

de fapt tehnic daca ma gandesc nu`i bai : un proc pe la 3000, 1-1.5gb memorie ; placa video cu 2 iesiri ;Dar soft nu reusesc sa inteleg ; ca sistem de operare :(

Link spre comentariu

frate din cauza la o placa jetway pt 800 twin am imbatranit 10 ani :)mi-am facut un calc pe bucati : mi-am luat proc celeron d la 2,2 g shi o placa ca aia de mai sus shi sa vezi surprize nu merge cu proc celeron d nere numai cu p4 sau celeron d-ala vechi shi a trebuit sa o vand ca sa imi iau alta.am incercat la upgrade-uri de bios o gramada, am sris la jetway shi aia dupa ce mi-au multumit ca le-a cumparat produsul mi-au dat un raspuns sec ca nu merge celeron d pe placa aia !!!asa ca avetzi grija ce procesoare punetzi pe ea!!!

Link spre comentariu

Acuma se poate sa zic o prostie mai mare ca mine :oops: , daca e asa imi cer scuze:chestia asta nu s-ar putea face si cu o placa de baza obisnuita ?cu un program de genu VMware, se pun 2 tastaturi + mouse-uri + monitoare, parca din program se putea alege la care componente/periferice sa aiba acces fiecare sistem de operare.Inca o data, daca am zis o prostie imi cer scuze si va rog corectati-ma.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări