chetross Postat August 7, 2005 Partajează Postat August 7, 2005 Tin minte ca am vazut pe net de mai mult timp o chestie de genu :O unitate, 2 monit, 2 tast+mouse.Cei 2 utilizatori pot lucra concomitent, independent unul fata de celalat.Deci ca si cum ar fi 2 calcuri.Cum pana mea ? Daca stiti cum pot face un astfel de sistem (daca se poate) si ce soft de operare rog sa`mi impartasiti si mie cunostintele !! Link spre comentariu
so19so76 Postat August 7, 2005 Partajează Postat August 7, 2005 Si eu as fi curios de o chestie din asta .Eu stiu ca se poate utiliza o singura tastatura , un singur mouse si monitor la mai multe unitati cu ajutorul unor switch-uri ,dar invers sunt curios daca se poate pentru ca practic ar trebui sa ai un sistem cu 2 procesoare care sa lucreze in paralel. Link spre comentariu
radue Postat August 7, 2005 Partajează Postat August 7, 2005 Tin minte ca exista un barebone de felul acesta si astfel 2 persoane puteau lucra simultan la el cas fiind 2 utilizatori diferiti. Nu mai tin minte firma care producea asa ceva, parca era Gigabyte, dar nu sunt sigur, o sa caut... Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat August 7, 2005 Partajează Postat August 7, 2005 exista asa ceva, dar dezavantajul este consumul urias de resurse :cry: Link spre comentariu
chetross Postat August 7, 2005 Autor Partajează Postat August 7, 2005 de fapt tehnic daca ma gandesc nu`i bai : un proc pe la 3000, 1-1.5gb memorie ; placa video cu 2 iesiri ;Dar soft nu reusesc sa inteleg ; ca sistem de operare :( Link spre comentariu
razvan_paul Postat August 7, 2005 Partajează Postat August 7, 2005 Daca te ajuta asta cu ceva ... http://www.level.ro/index_hardware.php?page=read&id=198 Link spre comentariu
radue Postat August 8, 2005 Partajează Postat August 8, 2005 Asa ceva am vazut si eu, ms razvan_paul, m-ai scutit de cautare.Deci era Jetway Link spre comentariu
chetross Postat August 8, 2005 Autor Partajează Postat August 8, 2005 Ohoho :DImediat luam si MagicTween :)Mersi baieti Link spre comentariu
Dj_Dog Postat August 8, 2005 Partajează Postat August 8, 2005 frate din cauza la o placa jetway pt 800 twin am imbatranit 10 ani :)mi-am facut un calc pe bucati : mi-am luat proc celeron d la 2,2 g shi o placa ca aia de mai sus shi sa vezi surprize nu merge cu proc celeron d nere numai cu p4 sau celeron d-ala vechi shi a trebuit sa o vand ca sa imi iau alta.am incercat la upgrade-uri de bios o gramada, am sris la jetway shi aia dupa ce mi-au multumit ca le-a cumparat produsul mi-au dat un raspuns sec ca nu merge celeron d pe placa aia !!!asa ca avetzi grija ce procesoare punetzi pe ea!!! Link spre comentariu
razvan_paul Postat August 8, 2005 Partajează Postat August 8, 2005 Acuma se poate sa zic o prostie mai mare ca mine :oops: , daca e asa imi cer scuze:chestia asta nu s-ar putea face si cu o placa de baza obisnuita ?cu un program de genu VMware, se pun 2 tastaturi + mouse-uri + monitoare, parca din program se putea alege la care componente/periferice sa aiba acces fiecare sistem de operare.Inca o data, daca am zis o prostie imi cer scuze si va rog corectati-ma. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum