Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme adaptor USB-imprimanta paralel

Mindware

Postări Recomandate

Salut tuturor.

Sper sa nu fi deschis inutil un nou subiect dar in urma cautarii nu am mai gasit unul care sa trateze aceasta problema.

De curand am achizitionat un adaptor USB-lpt de la Miva_om (cel cu mufa speciala de imprimanta,nu cel cu mufa gen LPT-placa de baza).Provenienta ,evident China.

XP-ul mi-l recunoaste (Ubuntu, nu....).

Generic 1284 adapter,USB printing port,etc,bla,bla,bla,se instaleaza singur,etc.

Imprimanta este un HP 2100 laserJet,iar ea in sine nu este "vazuta" de XP.AM instalat-o manual,pe portul virtual oferit de acest adaptor(cazul meu >usb002).

La Printers and Faxes imi apare in timp real langa ea "Offline" cand scot cablul USB din laptop,deci portul l-am nimerit bine.

Problema e ca nu pot trimite nimic catre ea :cry:

Nici un document,nimic.Nu printeaza sub nici o forma la comanda din comp.Nici in command prompt.In Print queue imi apare "printing" apoi "Printing-error" si dupa aceea...sanatate...

Cand nu mai are hartie in tava sau pe intrarea manuala,primesc mesaj "popup" in bara,insa doar atat, nici o alta informatie nu vine sau pleaca spre imprimanta(aparent).

Driverele folosite sunt de pe site-ul HP.

Imprimanta e functionala am folosit-o ani la un desktop cu succes,isi scoate propria pagina de test(din memoria ei interna).Eu cred ca e cablul de vina.

Are cineva vre-o idee?A mai avut cineva probleme de genul?Stie cineva ce alti pasi speciali sunt necesari pentru a putea instala o imprimanta folosind un cablu adaptor de genul asta?Multumesc in avans.

Sper sa nu ajung sa reasamblez un desktop doar pentru a putea folosi imprimanta... :sparge:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mindware

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări