Terry34 Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Am gasit aici: http://www.germanelectronics.ro/conrad. ... ZrVnJPUT09 un radiou de construit. Nu credeam ca in zilele noastre sa mai fie pe undeva asa ceva. Ce ziceti?are cineva prospectul de la acest scanner radio in romana sau germana? Link spre comentariu
albasete Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Interesant, dar daca avea si UUS se merita. Link spre comentariu
MaxSteel Postat Iunie 15, 2011 Partajează Postat Iunie 15, 2011 Ar trebui sa fie unul din astea de aici: http://www.o firma de piese .de/ce/de/product/192214/RETRO-KURZWELLENRADIO/SHOP_AREA_17618&promotionareaSearchDetail=005#download-dokumente Uitati aici si ceva in fm...: http://www.o firma de piese.ro/produs.php?id=37384 Link spre comentariu
albasete Postat Iunie 16, 2011 Partajează Postat Iunie 16, 2011 primul la 19, 45 are FM. Si acela la 49,50 este interesant, are si ochi magic. Link spre comentariu
Vizitator vdrapaca Postat Iunie 16, 2011 Partajează Postat Iunie 16, 2011 primul la 19, 45 are FM. Si acela la 49,50 este interesant, are si ochi magic.Mai puneti odata link-ul cu aparatul cu ochimagic... dar adresa va rog sa o puneti de genul W3*F_I_R_M_A*C_O_M\linkaparat. Intre timp a trecut adminul pe aici si a terminat link-ul catre aparat.Multumesc anticipat. Link spre comentariu
albasete Postat Iunie 16, 2011 Partajează Postat Iunie 16, 2011 Este la pagina anterioara (17), prima postare din pagina, scris de augustin87r si este la 19,95 si 49,95, am gresit eu , scuze. 3W.c_o_n_r_a_d.c o m/R_e_t_r_o-k_i_d_s Link spre comentariu
Vizitator vdrapaca Postat Iunie 16, 2011 Partajează Postat Iunie 16, 2011 Este la pagina anterioara (17), prima postare din pagina a lui augustin87rMultumesc. Credeam ca am trecut pe langa un radio cu ochi magic, fara sa-mi sara in ochi Daca e vorba de "FRANZIS-TUBES RADIO FOR SELF CONSTRUCTION" de 49.95 eur, nu are ochi magic. Lampa 6J1 este montata in spatele unui decupaj in carcasa.Mai cautam... poate dam si de un kit cu ochi magic Multa sanatate! Link spre comentariu
albasete Postat Iunie 16, 2011 Partajează Postat Iunie 16, 2011 Initial am crezut ca este ochi magic, dar la o privire mai atenta, am constatat ca nu... Link spre comentariu
Flor Postat Iunie 16, 2011 Partajează Postat Iunie 16, 2011 Am inebunit dupa ce am vazut documentatia.Un prieten mi-am adus lampa 6J1, acum caut un soclu, dupa aia ma apuc sa proiectez cablajul.In loc sa fac ceva mai bun.. Link spre comentariu
MaxSteel Postat Iunie 16, 2011 Partajează Postat Iunie 16, 2011 produsele de pe conrad.de se gasesc de vanzare pe conrad.roEu am postat link-ul de pe conrad.de pentru documentatie pt aparatul de radio de pe conrad.ro Iar pentru receptorul pe FM adresa este:c o n e x e l e c t r o n i c .ro /produs.php?id=37384 Link spre comentariu
gaby57 Postat Iunie 17, 2011 Partajează Postat Iunie 17, 2011 tranzistoare cu germaniu nu se mai fabrica,cauta un radio cu tranzistori facut la noi din cele mai vechi ,pecarus,alfa,etc si gasesti ,sau prin tirguri Link spre comentariu
albasete Postat Iunie 17, 2011 Partajează Postat Iunie 17, 2011 Am primit si eu un tub 6j1P si urmeaza sa construiesc primul radio cu tub. Link spre comentariu
MaxSteel Postat Iunie 17, 2011 Partajează Postat Iunie 17, 2011 ok, am inteles, o sa caut radioreceptoare vechi de productie autohtona pentru a recupera tranzistori cu germaniu.Sa-i dea Dumnezeu sanatate lui "nea_bobina" pentru biblioteca virtuala. E super. Nici nu ma asteptam sa gasesc asa ceva pe net. O parte dintre ele le citisem in timpul liceului de la biblioteca. Link spre comentariu
Flor Postat Iunie 18, 2011 Partajează Postat Iunie 18, 2011 Dincolo de cele scrise anterior. Vad ca locuiti in Galati. Pe la voi nu vin rusi, ma rog moldoveni?Pe de alta parte epoca trz cu germaniu a apus de prin 1975. Deja prin '78 cand am intrat in liceu se trecuse masiv la siliciu, adica BC107-109, BD13x, B2xxAsa ca mai bine cautati carti care sa aiba montaje cu asemenea piese nu cu raritaile alea.. Link spre comentariu
MaxSteel Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 Salut!Rugaminte...nu mai vorbi cu "dumneavoastra"...ma "zgaraie" pe ureche.N-am inteles ideea cu moldovenii.Intai am sa fac montajul clasic cu casca telefonica si apoi am sa dezvolt. Am o promisiune de o casca telefonica de la un prieten. Cu condensatorul variabil si cu bogbina o rezolv usor (cred).O sa caut prin cartile din biblioteca lui nea_bobina dupa radioreceptoare cu BC-uri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum