Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Primul meu radio

Vizitator

Postări Recomandate

• 2 luni mai târziu...
Vizitator vdrapaca

primul la 19, 45 are FM. Si acela la 49,50 este interesant, are si ochi magic.

Mai puneti odata link-ul cu aparatul cu ochimagic... dar adresa va rog sa o puneti de genul W3*F_I_R_M_A*C_O_M\linkaparat. Intre timp a trecut adminul pe aici si a terminat link-ul catre aparat.Multumesc anticipat.
Link spre comentariu
Vizitator vdrapaca

Este la pagina anterioara (17), prima postare din pagina a lui augustin87r

Multumesc. Credeam ca am trecut pe langa un radio cu ochi magic, fara sa-mi sara in ochi :ras: Daca e vorba de "FRANZIS-TUBES RADIO FOR SELF CONSTRUCTION" de 49.95 eur, nu are ochi magic. Lampa 6J1 este montata in spatele unui decupaj in carcasa.Mai cautam... poate dam si de un kit cu ochi magic :da Multa sanatate!
Link spre comentariu

ok, am inteles, o sa caut radioreceptoare vechi de productie autohtona pentru a recupera tranzistori cu germaniu.Sa-i dea Dumnezeu sanatate lui "nea_bobina" pentru biblioteca virtuala. E super. Nici nu ma asteptam sa gasesc asa ceva pe net. O parte dintre ele le citisem in timpul liceului de la biblioteca.

Link spre comentariu

Dincolo de cele scrise anterior. Vad ca locuiti in Galati. Pe la voi nu vin rusi, ma rog moldoveni?Pe de alta parte epoca trz cu germaniu a apus de prin 1975. Deja prin '78 cand am intrat in liceu se trecuse masiv la siliciu, adica BC107-109, BD13x, B2xxAsa ca mai bine cautati carti care sa aiba montaje cu asemenea piese nu cu raritaile alea..

Link spre comentariu

Salut!Rugaminte...nu mai vorbi cu "dumneavoastra"...ma "zgaraie" pe ureche.N-am inteles ideea cu moldovenii.Intai am sa fac montajul clasic cu casca telefonica si apoi am sa dezvolt. Am o promisiune de o casca telefonica de la un prieten. Cu condensatorul variabil si cu bogbina o rezolv usor (cred).O sa caut prin cartile din biblioteca lui nea_bobina dupa radioreceptoare cu BC-uri.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări