Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Primul meu radio

Vizitator

Postări Recomandate

Va jur ca nu glumesc. Stiu ca e 1 aprilie, dar totusi sunt om serios.Dupa cum stiti, am comandat 1, adica unu kit radio din China. L-am primit, i-am atasat pozele si am comentat.Ieri seara am mai primit un aviz si azi am fost la posta. Tot mai asteptam o alta comanda. Spre marea mea surprindere am gasit in colet inca un radio, exact ca primul. Asa ca va trebui sa il trimit alora loc. Sau daca cineva e interesat, imi da banii pe el, conform facturii..Atasez poza ca sa vedeti ca nu e P1A. Evident ca nu voi desface pachetul sigilat.PS. Jur ca mi-ar fi facut mai multa placere sa primesc un FT857..

Link spre comentariu

Va jur ca nu glumesc. Stiu ca e 1 aprilie, dar totusi sunt om serios.Dupa cum stiti, am comandat 1, adica unu kit radio din China. L-am primit, i-am atasat pozele si am comentat.Ieri seara am mai primit un aviz si azi am fost la posta. Tot mai asteptam o alta comanda. Spre marea mea surprindere am gasit in colet inca un radio, exact ca primul. Asa ca va trebui sa il trimit alora loc. Sau daca cineva e interesat, imi da banii pe el, conform facturii..Atasez poza ca sa vedeti ca nu e P1A. Evident ca nu voi desface pachetul sigilat.PS. Jur ca mi-ar fi facut mai multa placere sa primesc un FT857..

Pune-l si la rubrica vanzari, fiind vizitata de mult mai multi useri ai mai multe sanse sa-l comercializezi.
Link spre comentariu

Detalii:-cum ai comandat-de undepoze? :freaza:

Daca citesti pagina anterioara, adica a 16-a, si postarea mea din " Mie Mar 30, 2011 8:29" o sa vezi si pozele si toate amanuntele+ pozele din atas.Sa nu uit. Am scris vanzatorului sa vad ce vrea. Evident ca daca imi va zice sa i-l trimit inapoi trebuie sa imi platesca rambursul, adica cei 7.50$. Ca roman rautacios ce sunt, zau ca ma bucur cand vad ca si in alte parti exista cate un Dorel, hi, hi..
Link spre comentariu

Credeam ca se intelege ca de pe ebay. Sper ca adminul sa nu ma sanctioneze pt ca pun linkul.

http://cgi.ebay.com/Seven-Transistor-AM ... 27b9b07378

Si mai are si altele produse, dar cum nu ma plateste sa ii fac reclama..

Plata aparatului si evident a transportului am facut-o cu un card emis de o banca, pe care apoi l-am inregistrat in sistemul Pay pal. Evident ca prima data am precizat ca cu respectivul card vreau sa platesc in strainatate..

Sa zicem ca vreau sa achit un produs care cu transport cu tot face 25.75$. Ma duc la banca respectiv, bag ceva mai mult, sa zicem 30$ -cartul fiind in lei pun tot lei- si de acasa fac plata.

Asa ca daca un haker imi gaseste cardul poate sa imi ia doar restul de 2.25$ si ceilalti firfirici ramasi acolo.

Ideea e sa ai in permanenta ceva maruntei in cont, ca sa nu fie chiar gol. Eu imi las in general sub 5$...

Asa ca daca cine vrea sa mi faca o "bucurie", chiar nu are de unde sa mi-o traga, hi, hi..

Ca o contra reclama, evita banca care ceva comun cu Franta. Mi-au dat ceva de care nu am putut sa ma folosesc si cand m-am dus sa le zic asta, dupa vre-o 2 luni de incercari, inclusiv ajuta de colegi, mi-au transmis ca sunt ..si nu stiu sa folosesc netul. Rezilierea contractului a durat inca vre-o 2 luni, timp in care normal ca mi-au luata dobanda..

On topic Am vorbit cu vanzatorul, care mi-a zis ca il pot pastra linistit.

Asa ca al doilea aparat va fi donat si trimis de mine luni unui inceptor in domeniul radioelectronicii.

Asa ca si acesta problema a fost lamurita.

Link spre comentariu

M-am tot uitat si eu pe ebay sa cumpar un kit, dar nu imi place cum arata niciunul. Vreau ceva care sa para vintage. Am gasit site-ul urmator.>http://www.conrad.com/Retro-kits.htm?we ... 18_2420100Primul la 14,95 Euro arata chiar bine si are si indicator de acord. NU stiu ce dimensiuni au ca nu scrie acolo, dar cred ca sunt destul de mici. Astea fiind din UE nu mai trec prin vama si nu mai trebuie platit TVA-ul care se percepe la obiectele extracomunitare de peste 10 Euro.. Costul de transport cu DHL e 10 Euro, deci se ajunge tot cam cat unul chinezesc...astea sunt preturile..Am gasit si in Romania, din pacate nu e toata gama :http://www.germanelectronics.ro/conrad. ... id=2420100

Am eu unul la vanzare la 50 lei daca va intereseaza
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări