Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

o rugaminte ..

lucian_e

Postări Recomandate

as vrea sa fac un amplificator auto. daca se poate sa imi spuneti niste ci amplificatoare cu o putere mai mare de 50 w sinus sau ceva de genul cu o schema pentru ele. acest amplifiacator va fi folosit in mod stereo sau in mod mono pentru un subwoofer cu un circuit defazor. multumesc pentru eventualele sugestii

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionut20

2

• lucian_e

2

• Dr.L

1

• misuraelectronic

1

Top autori în acest subiect

stiu deja de acest amplificator era ideea de altele. am citit deja topicul indicat de ionut20, multumesc. as vrea ceva mai puternic dar fara tranzistori ca '' imi prind urechile'', :bataie nu am mai lucrat de 6 ani cu tranzistori, si cand lucram tot nu stiam ce trebuie, :rade: cred ca am sa incerc asta pana la urma cu 1562 sa vad cum se aude cu un filtru trece jos pasiv pe subul care il am si apoi am sa incerc punte 2 amplificatoare sa vad cat de mare este diferenta de putere.

Link spre comentariu

Daca zici ca in tranzistori iti prinzi urechiile,atunci sa vezi cum e cu sursa in comutate :speriat . Ca de la 12v nu obtii mai mult de 15w fara a ridica tensiunea cu diferite surse..

Link spre comentariu

cel mai puternic integrat pentru auto este 1562q-ul ... si asta defapt are sursa ridicatoare in interior. Mai sus de atat doar pe tranzistori se poate, cea ce insemana neaparat si sursa ridicatoare, cum zice si Dr.L. Daca nu vrei sa te incurci mergi pe integrat. Daca vrei sa experimentezi, iti alegi orice amplif pe tranzistori, si ii faci o sursa ridicatoare, pentru care gasesti schema aici : viewtopic.php?f=41&t=61

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări