ovidiu grigore Postat Aprilie 23, 2010 Partajează Postat Aprilie 23, 2010 Cred ca este al 6-7 lea cuptor cu microunde pe care il desfac si nu am gasit nimic defect la el doar ca nu incalzeste parca ff putin la altele am mai gasit siguranta de pe tensiunea inalta arsa dar la acest este buna eu dau vina pe componenta numita magnetron rugamintea mea este sa-mi spuneti si mie ce anume se defecteaza cel mai des la aceste cuptoare si un magazin de unde se pot cumpara componente de schimb Va multumesc!!! Link spre comentariu
gymy Postat Aprilie 24, 2010 Partajează Postat Aprilie 24, 2010 Nu au cumva mica arsa? Link spre comentariu
ovidiu grigore Postat Aprilie 24, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2010 la acesta pe care il am acum nu este mica arsa doar murdara in partea dinspre cuptor sa sters cu alcool! Link spre comentariu
asyx Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 la acesta pe care il am acum nu este mica arsa doar murdara in partea dinspre cuptor sa sters cu alcool!de obicei se arde la o sarcina brusca dar unele cuptoare nici nu au siguranta pe inalta.de obicei,din ce am intilnit,se duce dioda de inalta sau scade capacitatea condensatorului.mai trebuie sa vezi de ce putere este trafo pentru ca unele sunt de putere mica si incalzirea e mai greoaie.am un sharp de 1600w care incalzeste extrem de rapid fata de cele uzuale de 800-1200w Link spre comentariu
kinderu56 Postat Mai 15, 2010 Partajează Postat Mai 15, 2010 verifica magnetronu trebuie sa aiba undeva pe la 2 ohmi in functie de producator Link spre comentariu
sorinpavel Postat Mai 16, 2010 Partajează Postat Mai 16, 2010 Daca este cu panou mecanic, posibil sa aiba contacti oxidati. Ate defecte, cum a spus si colegul mai sus, condensator uscat sau dioda hv cu probleme.Succes Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum