Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cuptor cu microunde

ovidiu grigore

Postări Recomandate

Cred ca este al 6-7 lea cuptor cu microunde pe care il desfac si nu am gasit nimic defect la el doar ca nu incalzeste parca ff putin la altele am mai gasit siguranta de pe tensiunea inalta arsa dar la acest este buna eu dau vina pe componenta numita magnetron rugamintea mea este sa-mi spuneti si mie ce anume se defecteaza cel mai des la aceste cuptoare si un magazin de unde se pot cumpara componente de schimb Va multumesc!!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ovidiu grigore

2

• gymy

1

• kinderu56

1

• asyx

1

Top autori în acest subiect

la acesta pe care il am acum nu este mica arsa doar murdara in partea dinspre cuptor sa sters cu alcool!

de obicei se arde la o sarcina brusca dar unele cuptoare nici nu au siguranta pe inalta.de obicei,din ce am intilnit,se duce dioda de inalta sau scade capacitatea condensatorului.mai trebuie sa vezi de ce putere este trafo pentru ca unele sunt de putere mica si incalzirea e mai greoaie.am un sharp de 1600w care incalzeste extrem de rapid fata de cele uzuale de 800-1200w
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Daca este cu panou mecanic, posibil sa aiba contacti oxidati. Ate defecte, cum a spus si colegul mai sus, condensator uscat sau dioda hv cu probleme.Succes

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări