Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

28PT800B

Vizitator gs_bodyguard

Postări Recomandate

Vizitator gs_bodyguard

Buna ziua, ma intrebam daca ma poate ajuta cineva cu un sfat. Am un PHILIPS 28PT800B/0C cu sasiu FL1.17, de 100 HZ. Unul dintre cele doua ON4673 s-a ars si vroiam sa stiu daca merge sa pun BU2508A in loc. Nu gasesc ON4673. :sparge: Ce ziceti?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ROBEERT

2

• misuraelectronic

1

Top autori în acest subiect

1-- on 4673 se gaseste , insa este cam scumpicel...!2-- in catalogul eca , este dat drept echivalent bu2508af...! 3-- daca ar fi dupa mine , eu as pune mai degraba un bu mai solid dpv al curentului si mai rapid...! eu as pune un bu din seria 45xx...adica , un bu4508ax , 4520ax , 4522ax , 4525ax , etc...!

Link spre comentariu

Buna ziua, ma intrebam daca ma poate ajuta cineva cu un sfat. Am un PHILIPS 28PT800B/0C cu sasiu FL1.17, de 100 HZ. Unul dintre cele doua ON4673 s-a ars si vroiam sa stiu daca merge sa pun BU2508A in loc. Nu gasesc ON4673. :sparge: Ce ziceti?

Daca este pe 100 HZ iti recomand sa-i pui ceva zdravan ( din seria BU 2527 sau ce ti-a zis si domnul misuraelectronic ). BU 2508 nu rezista la TV-urile de 100 HZ ( crapa instantaneu ).
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator gs_bodyguard

Mi-am incercat norocul cu BU2508AF, fiind presat de timp si au trecut 2 saptamani si inca merge foarte bine. Oricum, multumesc pentru sfaturi. :49

Link spre comentariu

Mi-am incercat norocul cu BU2508AF, fiind presat de timp si au trecut 2 saptamani si inca merge foarte bine. Oricum, multumesc pentru sfaturi. :49

Inseamna ca nu este pe 100 Hz. Daca era pe 100 Hz iti crapa Bu2508AF instantaneu.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări