Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

un ajutor va rog mult!!!!!!

Vizitator rareshel

Postări Recomandate

Vizitator rareshel

Cine ma poate ajuta si pe mine va rog!!!Am 2 difuzoare de 180W,impedanta 4 OHM(au pozitionat pe ele si un tiuter fiecare) si inca 2 difuzoare de 1W impedanta de 8 OHM(scot excelent inaltele).As vrea sa fac 2 boxe dar nu ma prea pricep :cry: .Filtre si ce mai trebuie si nu prea stiu cum trebuie legate si pozitzionate.Boxele stiu ca trebuie facute din PAL de aprox 1cm.dar nu stiu cat de mari trebuie.daca ma poate ajuta careva raman extrem de recunoscator

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex20alex

2

• mariobe

2

• Dj_Dog

1

Top autori în acest subiect

Cine ma poate ajuta si pe mine va rog!!!Am 2 difuzoare de 180W,impedanta 4 OHM(au pozitionat pe ele si un tiuter fiecare) si inca 2 difuzoare de 1W impedanta de 8 OHM(scot excelent inaltele).As vrea sa fac 2 boxe dar nu ma prea pricep :cry: .Filtre si ce mai trebuie si nu prea stiu cum trebuie legate si pozitzionate.Boxele stiu ca trebuie facute din PAL de aprox 1cm.dar nu stiu cat de mari trebuie.daca ma poate ajuta careva raman extrem de recunoscator

Nu poate nimeni sa te ajute fara sa dai detali mai precise ( ce brand/model sunt difuzoarele, au parametri ,dimensiuni ...) !Din cele spuse de tine cred ca este vorba de difuzoare auto!
Link spre comentariu

cand ma gandesc ca odata ma luam de hienele astea batrane ca fac misto de voi!!!(bine va fac,chiar au inceput sa ma distreze unele remarci rautacioase combinate cu umor)acum sa fiu on topic:bine ai venit pe forum,inainte sa postezi aici era bine sa fi aruncat o privire si pe celelalte subiecte din aceasta categorie,hai sa incerc sa te ajut;ce amplificator folosesti?pozitionat pe ele si un tiuter fiecare) si inca 2 difuzoare de 1W impedanta de 8 OHM(scot excelent inaltele). cum sunt pozitionate?cu superlipici?adica se poate intradevar sa fie pt masini,difurile de 1wat nu stiu cum combinu tu cu acele de 180 wati(turcesti,chinezesti) iar palul de 1 cm e o gluma,nu e preferat de toata lumea desi eu il folosesc dar pleaca de la 18mm grosimerevino cu detalii si mai vb

Link spre comentariu
Vizitator rareshel

cele mici de 1W au fost la un casetofon mai vechi........ca amplificator nu am inka nimik.Am legat difuzoarele de 180W in lok la un satelit la sistem 5.1 si merge super.eu mam gandit ca cele doua boxe(daca resesk sa le fak) sa le leg la subwofer in lok la 2 sateliti.sunt foarte incepator deaceea am si apelat la acest forum.deki nu ma pricep foarte mult

Link spre comentariu

ca amplificator nu am inka nimik.Am legat difuzoarele de 180W in lok la un satelit la sistem 5.1

:rade:

Nu te mai obosi ca nu scoti nimic din acele difuzoare !

Eu zic mai bine le vinzi si ai scapat de problema

Si acei 180W sunt in cazul fericit 18W!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări