Vizitator horincar Postat Aprilie 23, 2010 Partajează Postat Aprilie 23, 2010 Posed un aparat de masura Protek 506 la care am ratacit interfata, doresc sa realiz aceasta interfata deoarece nu gasesc sa cumpar, daca cineva stie si doreste sa ma ajute cu o schema de interfata pentru acest aparat ar fi foarte bine, sau cu ceva sugestii despre realizarea unei interfete pentru acest aparat.Multumesc anticipat. Link spre comentariu
nascadorel Postat Aprilie 23, 2010 Partajează Postat Aprilie 23, 2010 Am avut acest aparat acum citiva ani si din cite imi aduc aminte nu-ti trebuie nici o intrefata ci doar un cablu serial pur si simplu intre PC si Protec 506 (in capatul dinspre display are un capacel care se scoate si acolo ai mufa pentru serial) Link spre comentariu
Vizitator horincar Postat Aprilie 23, 2010 Partajează Postat Aprilie 23, 2010 Posibil, dar nu stiu stiu aparatul protek 506 la care picioruse are comunicatia, sa fie identica cu comunicatia PC ?, in urma cu 3 ani am facut o interfata de comunicatie cu calculatorul masinii, dar aceasta interfata avea un circuit integrat si ceva rezistente,(erau introduse in capacul de la mufa RS 232) era o schema unde spunea si care pini comunica si ce comunica fiecare, dar la acest aparat nu stiu. Link spre comentariu
Vizitator horincar Postat Aprilie 23, 2010 Partajează Postat Aprilie 23, 2010 Sa fie oare doar un cablu simplu serial ?, o sa incerc sa vedem si va comunic daca scoate fum !! Link spre comentariu
vasile eugen Postat Aprilie 23, 2010 Partajează Postat Aprilie 23, 2010 softul il mai aveti? manualul nu il detineti? uitati un link daca este acel aparat http://www.protektest.com/ProdInfo.asp?prodId=506 Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 23, 2010 Partajează Postat Aprilie 23, 2010 merge perfect cu un cablu linie, adica pin la pin. Link spre comentariu
Vizitator horincar Postat Aprilie 26, 2010 Partajează Postat Aprilie 26, 2010 Multumest tuturor, problema este rezolvata merge perfect, si ce simplu era, dl stefan_ro a avut dreptate merge cu un simplu prelungitor deci pin la pin.Va multumesc inca o data. Se poate inchide Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 27, 2010 Partajează Postat Aprilie 27, 2010 pai am si eu minunatia aia de aparat dar e cam ciudat la domeniul de rezistente, la valori mari se stabilizeaza greu (daca e si bateria consumata nu te mai intelegi cu el)inca nu am incercat sa vad daca functioneaza comunicatia si pe un adaptor USB-->RS232 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum