Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

posibil interferente ?

Vizitator gorady

Postări Recomandate

Vizitator gorady

Salutare tuturor .Intampin o problema :se da o aplicatie care imi COM ul calculatorului.La COM imi soseste un semnal de 5 V ( in mod repetat ) -provenit de la un device .Problema mea este urmatoarea : Daca pun device-ul l langa pc conectat prin portul COM si incep sa transmit impulsuri ,aplicatia imi arata exact de cate ori a < primit > impulsul .Daca pun o distanta de 15 m ......apliactia imi arata n semnale primite ....sau imi arata un semnal corect si 5 false.Am masurat tensiunea si este OK.Ma gandesc ca pe langa PC ul in cauza sunt f multe prize de curent si cumva imi ecraneaza sau sunt interferente ....care imi perturba functionarea corecta .Astept o solutie la problema mea ....ma gandesc eventual sa folosesc un cablu coaxial ( momental am folosit FTP ) ,comunicatia se face pe 2 fire . cu stima

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristiansen

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

Poate sistemul de transmisie [device] transmite curenti mici si rezistivitatea cablului modifica frecventa de transmisie, fa incercarea cu doua cabluri separate mai groase eventual ecranate.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări