Vizitator Postat August 6, 2005 Partajează Postat August 6, 2005 Caut de ceva timp schema unui amplificator Technics model SU-V707. Daca o are cineva sau o geseste cineva trimiteti un mail va rog la [email protected] E un amplif in clasa A de 2x90 wati iar schema e foarte complexa chiar daca e mai vechiut are procesare digitala !! Probleme sunt la partea de amplif de putere, pe fiecare canal, unde s-au dus 5 diode pe canal . Diodele sunt din germaniu cred dinalea in capsula de sticla. Pe ele nu scrie nik :x Eu mam saturat de cautat poate voi aveti mai mult noroc :wink: Link spre comentariu
Craciun Postat August 8, 2005 Partajează Postat August 8, 2005 Salut ! Un prieten inginer electronist si meloman, a gasit cu google la un site rusesc o schema de SU-VXXX dar alt model. Incearca pe rand siturile rusesti ptr ca prietenul meu nu isi mai aminteste pe care site, deoarece a fost cu ceva timp in urma :idea: Daniel Link spre comentariu
Vizitator Postat August 8, 2005 Partajează Postat August 8, 2005 SU-VXXX cred ca le am pe toate fara V707 si chiar ala imi trebuie :? :x .E un model mai vechi defapt primul model in clasa A facut de technics .Componentele nu se mai gasesc sigur problema e ca la schema ai denumirea lor shi pot sa caut niste echivalente. Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat August 8, 2005 Partajează Postat August 8, 2005 Adica clasa AA, un fel de AB "mai destept" :wink: denumirea fiind inventata in departamentul marketing... 8) Link spre comentariu
Vizitator Postat August 8, 2005 Partajează Postat August 8, 2005 Of... Adica difera punctul static de functionare al finalilor. Pentru detalii : http://amplificatoare.go.ro/index/ampli ... toare.html Probleme : - consum mai mare - puterea disipata mai mare - etc... :shock: Avantaje : - destule :lol: Bla, bla, bla... eu caut schema !! :roll: Are totusi timp cineva sa o caute ( pe schema ? ) as fi recunoscator :wink: Nu se poate sa nu o aiba cineva !! Daca nu o gasesc tre sa pierd cava timp cu ea shi nu am !! :( Un prieten a vrut sa vada ce are inauntru si a scos o mufa si sau dus diodele de pe amandoua canalele. L-am pus sa le schimbe cu 4007 si 4148 dar nu mere !! Alea cu germaniu se deschid la 0.7 volti nu la 0,6 si au alte proprietati. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum