Vizitator florinel58 Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Mi-am cumparat din comert un "Mechanical Weelky Timer" dar nu ma descurc sa il programez.Am doua becuri in curte care vreau sa se aprinda la ora 19 si sa se stinga la ora 5.00 in fiecare zi.Poate ma ajuta cineva.Multumesc frumos.Nu am nici un fel de instructiuni la el. Link spre comentariu
gogutu Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 poti pune o poza? Link spre comentariu
cristiansen Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Cand ramai fara curent sau se schimba ora o sa se aprinda anapoda. Link spre comentariu
Vizitator florinel58 Postat Aprilie 23, 2010 Partajează Postat Aprilie 23, 2010 Am pus o poza. Link spre comentariu
cristiansen Postat Aprilie 23, 2010 Partajează Postat Aprilie 23, 2010 Partea neagra de pe cadran e inpartita in segmente mici care le impingi inspre exterior si asfel se programeaza. Link spre comentariu
tiovidiu Postat Aprilie 23, 2010 Partajează Postat Aprilie 23, 2010 uite cum faci: rotesti cadranul asa incat sageata neagra sa corespunda cifrei 1. Dupa aceea vezi ca in jurul cadranului sunt niste segmente mici de plastic negru . Le apesi pe toate de la 19 si pana la 5, il conectezi la priza si la becuri. Fii atent ca in lateral ai un buton. Intr-o pozitie becurile vor fi aprinse de la 19 pana la 5, iar in cealalta se vor aprinde de la 05 si pana la 19. Si fii atent la intreruperile de curent, ar fi bine din cand in cand sa verifici daca sageata neagra este in dreptul orei, daca nu rotesti pentru a corespunde. La timerul meu reglajul se face in pasi de 15 minute, deci fiecarui segment negru ii corespunde un sfert de ora. Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 Modelul asta era mult mai practic si merita diferenta de bani in ceea ce priveste pretul. Link spre comentariu
blazeu Postat Mai 7, 2010 Partajează Postat Mai 7, 2010 Si acumulatorul inclus il face sa nu "uite" ora exacta (chiar daca becul nu mai arde cat lipseste tensiunea) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum