Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mechanical Weelky Timer

Vizitator florinel58

Postări Recomandate

Vizitator florinel58

Mi-am cumparat din comert un "Mechanical Weelky Timer" dar nu ma descurc sa il programez.Am doua becuri in curte care vreau sa se aprinda la ora 19 si sa se stinga la ora 5.00 in fiecare zi.Poate ma ajuta cineva.Multumesc frumos.Nu am nici un fel de instructiuni la el.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristiansen

2

• remus68

1

• tiovidiu

1

• gogutu

1

Top autori în acest subiect

uite cum faci: rotesti cadranul asa incat sageata neagra sa corespunda cifrei 1. Dupa aceea vezi ca in jurul cadranului sunt niste segmente mici de plastic negru . Le apesi pe toate de la 19 si pana la 5, il conectezi la priza si la becuri. Fii atent ca in lateral ai un buton. Intr-o pozitie becurile vor fi aprinse de la 19 pana la 5, iar in cealalta se vor aprinde de la 05 si pana la 19. Si fii atent la intreruperile de curent, ar fi bine din cand in cand sa verifici daca sageata neagra este in dreptul orei, daca nu rotesti pentru a corespunde. La timerul meu reglajul se face in pasi de 15 minute, deci fiecarui segment negru ii corespunde un sfert de ora.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări