Vizitator Gabe Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 am niste casti cu 3 fire : rosu, verde, auriu si am luat o mufa noua jack dar nu stiu cum sa le prind la mufa.Nu am putut face o poza mai clara :( Link spre comentariu
davidut5 Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Auriu este masa, rosu verde sunt dreapta stanga Link spre comentariu
MarioRobert Postat Aprilie 24, 2010 Partajează Postat Aprilie 24, 2010 Auriu il lipesti de tablita mai lunga iar celelalte 2 le iei pa rand pana determini care e stanga si care e dreapta. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Aprilie 24, 2010 Partajează Postat Aprilie 24, 2010 Auriu il lipesti de tablita mai lunga iar celelalte 2 le iei pa rand pana determini care e stanga si care e dreapta.Hai ma, zi'i omului cum trebuie. Daca era jack cu 4 conectori ce ii ziceai? Legaturile la jack stereo sunt in felul urmator: Tabla mare care se duce la marginea jack'ului este masa. Stanga este pe varf, care corespunde cu lamela mai scurta montata cel mai in interior, iar dreapta este pe inel, deci lamela de dimensiuni medii. La castile tale firele sunt cum s'a spus mai sus. Link spre comentariu
MarioRobert Postat Aprilie 24, 2010 Partajează Postat Aprilie 24, 2010 nu inteleg ce informatii in plus care ii trebuiau i-ai dat, dar ce conteaza noi sa fim sanatosi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum